- irodabútor vásárlás Budapest és környékén -

Funkcionalitás és design az irodában és dolgozószobában

Legyen szó irodáról vagy dolgozószobáról, mindkét helyiségben a munka a közös, melyet az íróasztalunknál végzünk. Mindkét helyiség a munkahelyünk, munkánkban pedig a cél az, hogy minél hatékonyabbak legyünk. Mi kell ehhez? Olyan munkakörnyezet, amely hozzásegít minket az aktív munkavégzéshez.

Az iroda, dolgozószoba megfelelő kialakítása, a funkcionális irodabútorok és azok elrendezése, minősége nagyban befolyásolja a dolgozó hatékonyságát. Ha kéznél van minden eszköz, mindet irat, amivel dolgozunk, ha hangulatos helyiségben töltjük munkaidőnket, gördülékenyen megy a munka, aminek köszönhetően a cég sikereihez járulunk hozzá. A kérdés most már az, melyek azok a bútordarabok, amik előnyösek az irodában vagy dolgozószobában, vagyis fel kell mérni adott munkahely eszköz, tárolóhely és bútorzat igényét az aktív munkavégzés érdekében.

 

 

Központi szerepben a tárolóbútorok

Az iroda vagy dolgozószoba bútorzatát tekintve elmondhatjuk, hogy a tárolóbútorok azok, amelyek központi szerepet kapnak. Fel kell mérni egy helyiségben azt, hogy mennyi iratot kell elhelyeznünk, és ennek megfelelően csak annyi tárolóbútort szabad a helyiségben elhelyezni, amennyire szükség van, így elkerülhetjük a zsúfoltság érzését, illetve kiküszöböljük az irodabútorok kihasználatlanságát. Emellett arra is figyelni kell, hogy ezek a bútorok megfelelően legyenek elrendezve, hiszen fontos, hogy lehetőség szerint minden kézre essen. És nem utolsósorban jó döntést kell hozni a bútorzat és a kiegészítők színéről, stílusáról is, hiszen kiemelkedően lényeges, hogy az irodában vagy dolgozószobában kellemes hangulat uralkodjon.

 

 

Az extra: Toldóelemek

A 21. századi irodabútorok terén már megannyi funkcionális bútordarabot találni, nem véletlenül. A hatékony munkavégzés egyik alapfeltétele, hogy lehetőség szerint minden, amivel dolgoznunk kell, kézre essen. Egyes bútorgyártók olyan irattároló szekrényeket állítanak elő, amelyeket az íróasztal mellé helyezve csak ki kell húzni, és minden irat, dosszié és dokumentum helyben, felállás és séta nélkül a rendelkezésünkre áll.

Az íróasztalhoz csatlakoztatható toldóelem azoknak a vezetőknek vagy dolgozóknak ideális, akik ügyfeleket fogadnak. Ennek az asztalkiegészítésnek köszönhetően helyben tudjuk a munkánkat végezni úgy, hogy közben megbeszélést folytatunk le, illetve ügyfelekkel tárgyalunk, akiknek ugyancsak jut hely ezen az íróasztalon.

A gurulós konténerek az iratok, író- és irodaszerek tárolásában lesznek segítségünkre. Ezek a bútorok is, hasonlóan a modern irodabútorokhoz, természetesen a legújabb dizájnnal rendelkeznek, így az iroda fiatalos és korszerű lesz, a kiegészítők pedig még jobban feldobják a hangulatot.

 

 

A kényelem fontossága: Forgószék

A hatékony munkavégzés alapfeltétele a kényelmes munkaeszköz. Kiemelkedően fontos milyen forgószéken töltjük napi munkaidőnket, hiszen amikor már valami nem komfortos, amikor fájdalmaink vannak, az nem csak nem vezet hatékony munkavégzéshez, de a munkából való kiesést is támogatja, és ez sem nekünk, sem a cégnek nem érdeke. Emellett természetesen alapvető, hogy minden munkához szükséges eszközünk, iroda- és írószerünk meglegyen, így valóban gördülékenyen megy majd a munka, mindemellett pedig kellemes környezetben, funkcionális és dizájnos bútorok között tölthetjük a munkaidőnket.


íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

 

Cimkék: iroda, irodabútor, irodabútor Budapest, dolgozószoba, modern irodabútor, modern, praktikum, praktikus irodabútor,


Kapcsolódó cikkek

Az első benyomás színtere - barátságos váróhelyiség

Az első benyomás színtere - barátságos váróhelyiség

Az első benyomás minden találkozáskor számít. Nincs ez másként az üzleti életben sem. Mint első találkozási pont vállalkozásunkkal, fordítsunk kellő figyelmet a váróhelyiség kialakítására is.
A nagypolgári stílus kedvelőinek - Kora irodai bútorcsalád

A nagypolgári stílus kedvelőinek - Kora irodai bútorcsalád

Azok számára, akik az állandóságot kedvelik, a polgári stílusú lakberendezés elemeit ajánljuk. A tradicionális formavilág a Kora bútorcsaládban is visszaköszön.
Kwantum irodabútor – Egy hangulatos klasszikus az irodában!

Kwantum irodabútor – Egy hangulatos klasszikus az irodában!

Szeretjük a klasszikus bútorokat, de nem a díszkeretléces, antikolt modellekben gondolkodunk? Válasszuk a Kwantumot, amely kiváló átmenet a modern és a klasszikus között.
Milyen irodabútorra van szükség egy most nyílt irodában?

Milyen irodabútorra van szükség egy most nyílt irodában?

Egy cégalapítás rengeteg feladattal jár: a jogi formaságok elintézésén kívül az egyik legfontosabb teendő az iroda berendezése. Milyen irodabútorra van szükség egy most nyílt irodában?
5 fiatalos dolgozószoba – hogy otthon is öröm legyen a munka

5 fiatalos dolgozószoba – hogy otthon is öröm legyen a munka

Vagyunk úgy néhányan, akik otthon is íróasztal elé ülnek, hogy elfoglalják magukat a munkahelyről hazavitt teendőkkel, vagy egyéb más téren irodai munkára kényszerülnek. Ma 5 fiatalos, modern dolgozószobát mutatok be.

 


 

Bahama irodabútor

Bahama irodabútor

Malibu irodabútor

Malibu irodabútor

Ravenna irodabútor

Ravenna irodabútor

Aramis irodabútor és dolgozószoba

Aramis iroda- és dolgozószoba bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor