- irodabútor vásárlás Budapest és környékén -

Dobjuk fel a dolgozószobát egy trendi íróasztallal!

Van úgy, hogy az otthoni íróasztal megérik a cserére, vagy éppen teljesen új berendezést szeretnénk az otthoni irodába vásárolni, amibe a régi asztal már nem passzol bele. És természetesen olyan opció is létezik, amikor kinövi az íróasztalunk a munkát, vagyis már nem elég a holmink elhelyezésére. Ekkor mérlegelünk, tervezgetünk, milyen stílusú, milyen színű, mekkora, milyen felszereltségű és kivitelű íróasztalt válasszunk a helyiségbe. Lássunk most néhány nagyon trendi íróasztalt klasszikus és modern stílusban.

 

 

A minimalista stílust kedvelőknek

Ez a nagyon modern, minimalista íróasztal azoknak tesz majd jó szolgálatot a dolgozószobában, akiknek nincs sok irata, illetve, ha a dossziékat más tárolóbútorban tárolja. Ezen a magasfényű MDF bútorlapból készült hófehér íróasztalon a laptop, de a monitor is kényelmesen elfér, a széles fiókban pedig író- és irodaszereket, számos fontos iratot is tarthatunk, amelyek mindig kéznél kell, hogy legyenek. A krómozott acél lábak nem csak feldobják ennek a mutatós, elegáns íróasztalnak a megjelenését, de tartósságát, masszív kivitelét is garantálják.

 

 

A különlegességre vágyóknak – raklap íróasztal

Ha igazán mutatós, egyedi darabra vágyik a dolgozószobában, akkor dobja fel a hangulatot ezzel a különleges raklap íróasztallal. Az íróasztal váza natúr fenyő raklapokból, a 120 x 79 cm-es asztallap pedig egy igen masszív 6 mm vastagságú edzett üvegből készült, melyek tartóssága és strapabíró felépítése garantált. Ezen az íróasztalon a laptopja, de a monitor, a billentyűzet és egér is elfér, valamint még iratait is maga elé tudja teríteni. Fiatalos, hangulatos légkört teremt a home-office-ban…

 

 

Tekintélyt sugároz a Torr Z íróasztal

Ezt pedig a robusztus megjelenésével, a 38 mm vastag asztallappal és laplábakkal érték el, melyeken PVC élzárással védték meg az éleket, ezzel is a bútordarab tartósságát garantálva. Ez a dizájnos kivitelű íróasztal igencsak méretes, így kényelmesen dolgozhat rajta még akkor is, ha rengeteg holmija van az otthoni irodában. 180 x 90 cm-es asztallapján a monitor, a billentyűzet és az egér, valamint megannyi irat, mappa és dosszié elfér. A modern, stílusos íróasztal a korszerű dolgozószobák berendezésének kiegészítésére remek választás.

 

 

Üveg és fém – a modern dolgozószobákba

A minimalista íróasztal a modern dolgozószobák letisztult stílusú kiegészítő eleme. A 152 x 76 cm-es asztallap edzett üvegből készült, amely rendkívül tartós és masszív anyag. Ugyanúgy, mint a festett acélból készült váz. Fehér vagy fekete vázzal, illetve fehér vagy fekete üveg asztallappal készült íróasztalokból választhatjuk ki azt, amelyik a berendezéshez illik. Az asztallap mérete lehetővé teszi, hogy nyugodtan és kényelmesen dolgozzon otthon is.

 

 

A klasszikus stílust kedvelők elegáns számítógépasztala

A végére hagytam a klasszikus stílust kedvelők asztalát, amely nem is íróasztal, hanem számítógépasztal, hiszen billentyűzettartóval rendelkezik. 149 x 61 cm-es asztalfelületén kényelmesen elférnek majd a munkájához szükséges iratok, úgy, mint a monitor, vagy a laptop is. Megannyi tárolóhellyel rendelkezik, ennek köszönhetően mindig kéznél lehetnek mappái, dossziéi. A baloldalon egy ajtóval ellátott polcos szekrényt, jobboldalt pedig 3 fiókot talál az irodai holminak. Az ecco dió színű számítógépasztalt rézszínű fogantyúkkal látták el. Válasza hozzá a bútorcsalád többi tagját is a klasszikus dolgozószoba berendezésére.


íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

 

Cimkék: dolgozószoba, irodabútor, modern, klasszikus, klasszikus irodabútor, számítógépasztal, íróasztal,


Kapcsolódó cikkek

Minden egy helyen, ami a dolgozószobába kell

Minden egy helyen, ami a dolgozószobába kell

Ha távmunkában dolgozik cégénél, vagy otthonában rendezi be irodáját, ahol ügyfeleit fogadja, nemcsak a nappali, a háló, a konyha és a fürdő berendezéséről kell gondoskodnia, hanem a dolgozószobáéról is.
Milyen irodabútorra van szükség egy most nyílt irodában?

Milyen irodabútorra van szükség egy most nyílt irodában?

Egy cégalapítás rengeteg feladattal jár: a jogi formaságok elintézésén kívül az egyik legfontosabb teendő az iroda berendezése. Milyen irodabútorra van szükség egy most nyílt irodában?
BüroCombi+ irodabútorok a praktikusság jegyében

BüroCombi+ irodabútorok a praktikusság jegyében

A BüroCombi+ irodabútor egy olyan termékcsalád, ami egyesíti a külső és belső erényeket, szóval nem csak szép, hanem praktikus is!
Forgószékkel kényelembe – munka közben is!

Forgószékkel kényelembe – munka közben is!

Ha kényelmes, de mutatós, sőt dizájnos irodaszékre vágyunk, nem kell a régi, sötét színű, egyszerű forgószékekre hagyatkoznunk - ma már szabadon válogathatunk a legkülönfélébb, izgalmas modellek között!
Praktikus iroda- és dolgozószoba bútorok

Praktikus iroda- és dolgozószoba bútorok

A 21. századi bútorok már nem csak esztétikus kivitelűek, hanem praktikusak is, a cél ugyanis az, hogy minél kisebb helyen még több iratot és irodai holmit tudjunk tárolni. Könyvespolcok, irattároló szekrények és komódok biztosítják a tárolást, ...

 


 

Bahama irodabútor

Bahama irodabútor

Malibu irodabútor

Malibu irodabútor

Ravenna irodabútor

Ravenna irodabútor

Aramis irodabútor és dolgozószoba

Aramis iroda- és dolgozószoba bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor