- irodabútor vásárlás Budapest és környékén -

Mert nem mindenki szeret szerelni - Bahama irodabútor

Az építés és szerelés kiváló mulatság, de nem biztos, hogy mindenkinek tetszik, különösen, ha nagy értékű termékekről van szó, amelyeket hosszú távú használat szándékával vesz az ember. Van akinek kézügyessége nincs, van akinek ideje, és van, aki egyszerűen csak jobban bízik azokban a termékekben, amelyeket szakemberek szerelnek össze.

 

Bahama irodabútor

Bahama irodabútor

 

Lapraszerelt irodabútorok

A lapraszerelt termékeket azért találták ki annak idején, hogy a kevesebb jövedelemmel rendelkező vásárlók megspórolhassák a gyártás lépései/gyártó költségei közül azokat amelyekre nincs feltétlenül szükségük, így olcsóbban juthassanak hozzá a kiválasztott bútorhoz. A rendszerint lapos csomagokban összeszerelt bútorok szállítása egyszerűbb és olcsóbb, így a forgalmazó is spórolhat a költségeken, ami még tovább csökkentheti az ilyen típusú bútorok bolti árát.

Ez a gyártási, szállítási és összeszerelési mód azonban gyakran hagy kívánni valót maga után, hiszen a bútorok illesztései és rögzítései sokszor nem pontosak, és tartósnak pedig semmiképpen sem nevezhetőek. Az otthon összeszerelt bútorokhoz utána időről időre hozzá kell nyúlni, meg kell igazítani, stabilizálni az eresztékeket. Sajnos a házilag történő összeszerelés során az élfóliák is sérülhetnek, illetve eleve nem lehet olyan élzárási technológiákat alkalmazni, amelyeket a készre szerelt bútoroknál.

 

Bahama modern elemes irodabútor

Bahama modern elemes irodabútor

 

Az összeszerelve kiszállított irodabútorok előnyei

A Bahama irodabútor elemei kiemelkedően masszív és hosszú életű bútorok, amelyeket egy hazai vállalkozás készít és szerel össze, Ön pedig így kapja meg a házhoz szállítás során. A lapraszerelt bútorokkal ellentétben ezeket a bútorokat nem kell szerszámmal a kézben várni. Igaz, hogy a szállítás nehézkesebb és talán költségesebb is, de amit a csomagban kapunk, mindenképpen megéri a „kellemetlenségeket”.

Összeszerelt bútoraink stabilak és időtállóak, utólag sem kell igazítani a rögzítéseken, és az 5 éves garancia a biztosíték arra, hogy hosszú távon, magas igénybevétel mellett is elégedettek lehetünk a  kiválasztott termékkel.


íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

 

Cimkék: irodabútor, irodabútor Budapest, irodai bútor, iroda, elegáns irodabútor, dolgozószoba, elemes irodabútor, modern irodabútor,


Kapcsolódó cikkek

Otthonos irodák a hatékony munkavégzésért

Otthonos irodák a hatékony munkavégzésért

Egy jó vezető felismeri azt, hogy a munkahelyi környezet kialakítása révén ösztönözni tudja dolgozóit, az iroda otthonos kialakításával kellemes hangulatot teremt, hatékonyabb lesz a munkavégzés, ami a cég sikereihez járul hozzá. Lássuk mit ...
Dolgozószoba kis helyen

Dolgozószoba kis helyen

Visszatérő téma, hogy nem akad elég hely egy saját dolgozószobára a lakásban, mert van, amikor nem is szükséges, és van, amikor nincs is lehetőség. Most olyan dolgozószobákat és ötleteket mutatok be, amikor kis helyen is sikerült kialakítani egy ...
Praktikus iroda- és dolgozószoba bútorok

Praktikus iroda- és dolgozószoba bútorok

A 21. századi bútorok már nem csak esztétikus kivitelűek, hanem praktikusak is, a cél ugyanis az, hogy minél kisebb helyen még több iratot és irodai holmit tudjunk tárolni. Könyvespolcok, irattároló szekrények és komódok biztosítják a tárolást, ...
Harc a görnyedt tartás ellen - állítható magasságú íróasztal

Harc a görnyedt tartás ellen - állítható magasságú íróasztal

Számtalan munkavállaló görnyed naponta íróasztala mellett órákat, miközben telefonon intézi az ügyeket, vagy a számítógépet bűvöli. Így összeszedve megannyi egészségügyi problémát.
Natalia irodabútor - komoly és tekintélyt parancsoló

Natalia irodabútor - komoly és tekintélyt parancsoló

A bútorcsalád elnevezése ne tévesszen meg senkit. A lágy hangzású, női név mögött masszív, tekintélyt parancsoló és elegáns irodai bútordarabok rejtőznek.

 


 

Bahama irodabútor

Bahama irodabútor

Malibu irodabútor

Malibu irodabútor

Ravenna irodabútor

Ravenna irodabútor

Aramis irodabútor és dolgozószoba

Aramis iroda- és dolgozószoba bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor