- irodabútor vásárlás Budapest és környékén -

Praktikus és dekoratív: polcok az irodában

Azok, akik azt gondolják, hogy a polcok, és egyéb tárolóbútorok csak azért vannak jelen az irodában, hogy céljuknak megfeleljenek, vagyis a könyveket és iratokat elnyeljék, óriási tévedésben vannak. Egy esztétikus kivitelű könyvespolc, egy dizájnos polcrendszer, egy különleges tárolópolc rendkívül fel tudja dobni a helyiség hangulatát. A jól megválasztott színek és formák szinte „felöltöztetik” a helyiséget, és öröm lesz a tárolóbútorra ránézni, hiszen becsempészi a munkahelyre azt a pluszt, amely otthonossá, vidámmá és kellemes hangulatúvá varázsolja ezt a helyiséget.

 

 

A színek szerepe és némi kreativitás

Az iroda tele van iratokkal, irattartó mappák tömkelegét kell elpakolnunk valamilyen rendszer szerint úgy, hogy mindig kéznél legyenek, és könnyen, gyorsan meg tudjuk találni, ha épp arra az iratra van szükségünk a munkánk során. Ám nem mindegy, hogy miben és hogyan sorakoztatjuk fel ezeket az iratokat. Egy szemrevaló polcon vagy polcrendszeren, egyszínű, az iroda színeivel harmonizáló irattartó mappákban elhelyezve rendkívül hangulatossá tudjuk tenni a helyiséget. Ám egy sima, szögletes formavilággal rendelkező polcot is fel tudunk dobni tárolódobozok elhelyezésével, amiben nem csak iratok, de irodaszerek, írószerek is elhelyezhetők.

 

 

Egy izgalmas forma feldobja a helyiség hangulatát

Számos különleges, egyedi formavilággal rendelkező polcot vásárolhatunk akár irodabútor család elemeként, de külön is. Önmagukban is lehetnek egyediek ezek a polcok, formájuk és polcelhelyezéseik kapcsán is. Léteznek magas, széles, fémmel és üveggel kombinált polcok, melyek önmagukban is nagyon mutatósak, üde, vidám és fiatalos hangulatot visznek a helyiségbe. Emellett természetesen rendkívül praktikusak is, hiszen megannyi iratot, illetve szakkönyveinket is fel tudjuk sorakoztatni polcaikon. Válasszon Ön is egy mutatós polcot az irodába, és dobja fel a hangulatot annak különleges megjelenésével. Néhány ötletes megoldást az alábbi képek is kínálnak.

 


íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

 

Cimkék: iroda, irodabútor, irodai bútor, dolgozószoba, polc, könyvespolc,


Kapcsolódó cikkek

Az elegáns és stílusos vezetők irodabútora: Morris

Az elegáns és stílusos vezetők irodabútora: Morris

Letisztult stílus, egyszerű vonalak, mégis magas fokú elegancia párosul ehhez az irodabútor családhoz. Nem véletlenül. Azonban emellett még számos érv szól mellette, lássuk, melyek ezek.
Forgószékkel kényelembe – munka közben is!

Forgószékkel kényelembe – munka közben is!

Ha kényelmes, de mutatós, sőt dizájnos irodaszékre vágyunk, nem kell a régi, sötét színű, egyszerű forgószékekre hagyatkoznunk - ma már szabadon válogathatunk a legkülönfélébb, izgalmas modellek között!
Masszív és olcsó irodabútor?

Masszív és olcsó irodabútor?

Masszív és olcsó irodabútor? – Ravenna irodabútor, ha egy elegáns, mégis praktikus és nem túl drága irodabútor az elképzelésünk!
Klasszikus stílus irodában, dolgozószobában

Klasszikus stílus irodában, dolgozószobában

Sokan ódzkodnak a klasszikus stílusú irodaberendezéstől, mert ódivatúnak, régiesnek tartják. Azt azért nem árt tudni, hogy a szép kidolgozású, impozáns bútorok nagyon is maiak, divatosak, és valódi értéket képviselnek. Lássunk néhány ...
A valóban letisztul formák birodalma - 5+ Office irodabútor

A valóban letisztul formák birodalma - 5+ Office irodabútor

A modern és mégis visszafogott eleganciával bíró bútordarabokkal körülvéve közhely nélkül válik könnyeddé az irodai munka.

 


 

Bahama irodabútor

Bahama irodabútor

Malibu irodabútor

Malibu irodabútor

Ravenna irodabútor

Ravenna irodabútor

Aramis irodabútor és dolgozószoba

Aramis iroda- és dolgozószoba bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor