- irodabútor vásárlás Budapest és környékén -

Letisztult elegancia klasszikus stílusban - Raut vezetői irodabútor család

Az iroda és a dolgozószoba az a helyiség, ahol nem csak önmagunkat fejezzük ki a berendezést illetően, hanem a színek harmóniája, a bútorok stílusa és milyensége a cég arculatát és céljait is hirdetni hivatott. Az iroda egy olyan helyiség, ahová nap mint nap üzleti partnerek érkeznek, döntő tárgyalások helyszíne, ahol fontos kérdések dőlnek el, és nagy üzletek köttetnek. A nagy üzletek biztosítják a cég anyagi hátterét, ez a mozgatórugója a munka menetének. A cég arculata, vagyis az iroda egységes és tudatos megjelenése is egy összetevő a siker felé vezető út folyamatában. Válasszon hozzá méltó irodabútort, amely már félsiker a rögös úton…

 

 

A Raut vezetői irodabútor családot a letisztult elegancia, a tekintélyt parancsoló, mégsem robusztus, inkább könnyed és légies kivitel jellemzi. Egyszerű formavilága, letisztult stílusa mellett különlegességét az aprólékosan kidolgozott részletek biztosítják, amelyek diszkréten jelennek meg a bútordarabokon. Az elegáns megjelenés mellett magas minőséget képvisel.

A széles elemválasztéknak köszönhetően bármilyen méretű irodahelyiség könnyen berendezhető ezekkel a bútordarabokkal. Mind íróasztal, mind pedig az irattároláshoz szükséges polcok, szekrények kínálatában megannyi változat és méret szerepel, ennek megfelelően az elemek remekül kombinálhatók egymással. Hétféle íróasztal közül választhatja ki azt, amely munkája során a legkényelmesebb, az asztal felületét tekintve ideális méretű. Kétféle toldóelem teszi praktikussá munkaasztalát.

 

 

Az irattárolás tekintetében a széles, 92 cm-es polcok, a vitrines szekrények és a polcos szekrények széles választékából válogathat. Újdonság, hogy a bútorcsalád dupla szekrényeket is tartalmaz, melyek rengeteg iratot képesek elnyelni az irodában. Különféle felépítésben találja meg ezeket a szekrényeket. Természetesen az akasztós szekrény, a dohányzóasztal és a tárgyalóasztal is része a bútorcsaládnak, ezek elengedhetetlen darabok az irodában. A dupla szélességű komód pedig rendkívül stílusos elem, nem csak megannyi irat tárolóhelye, de felületén néhány dísztárggyal a helyiség hangulata és légköre is otthonosabbá, oldottabbá válik.

Az Ön vállalkozása mennyire fejezi ki a cég céljait, mennyire képes képviselni azt? A jól kialakított arculat része az iroda berendezése, épp ezért válasszon Ön is okosan.


íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

 

Cimkék: irodabútor, irodai bútor, irodabútor Budapest, vezetői irodabútor, elegáns irodabútor, klasszikus irodabútor, dolgozószoba,


Kapcsolódó cikkek

Bármilyen irodai munkára – Ravenna a tökéletes társa!

Bármilyen irodai munkára – Ravenna a tökéletes társa!

A Ravenna irodabútor kifejezetten olcsó ára párosul egy kiváló minőséggel, mely biztosítékot ad arra vonatkozóan, hogy az Ön irodája még évek múlva is tökéletes környezetben várja partnereit.
VenomMix irodabútor, a magas minőség jelképe

VenomMix irodabútor, a magas minőség jelképe

Fontos, hogy egy irodába a bútorok ne csak mutatósak legyenek, hanem jó minőségűek is, hisz nap mint nap nagy terhelésnek vannak kitéve.
Forgószékkel kényelembe – munka közben is!

Forgószékkel kényelembe – munka közben is!

Ha kényelmes, de mutatós, sőt dizájnos irodaszékre vágyunk, nem kell a régi, sötét színű, egyszerű forgószékekre hagyatkoznunk - ma már szabadon válogathatunk a legkülönfélébb, izgalmas modellek között!
Az első benyomás színtere - barátságos váróhelyiség

Az első benyomás színtere - barátságos váróhelyiség

Az első benyomás minden találkozáskor számít. Nincs ez másként az üzleti életben sem. Mint első találkozási pont vállalkozásunkkal, fordítsunk kellő figyelmet a váróhelyiség kialakítására is.
Tempra irodabútor – Könnyed hangulatot az irodába!

Tempra irodabútor – Könnyed hangulatot az irodába!

Nem kedveljük a komor, hivatalos hangulatú irodát, dolgozószobát? Válasszunk hát bele olyan bútort, amely hangulatát illetően akár a nappaliban is állhatna.

 


 

Bahama irodabútor

Bahama irodabútor

Malibu irodabútor

Malibu irodabútor

Ravenna irodabútor

Ravenna irodabútor

Aramis irodabútor és dolgozószoba

Aramis iroda- és dolgozószoba bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor