- irodabútor vásárlás Budapest és környékén -

Az elegáns és stílusos vezetők irodabútora: Morris

Letisztult stílus, egyszerű vonalak, mégis magas fokú elegancia párosul ehhez az irodabútor családhoz. Nem véletlenül. És bár elsőre nem is tudjuk, mi az, ami miatt ennyire mutatós, előkelő hatást keltő ez a bútorcsalád, később azért megállapíthatjuk, hogy a matt wenge, és a fényes makassar színű kombináció miatt válik ennyire elegánssá, tekintélyt parancsolóvá. Ehhez már csak hab a tortán a széles, szögletes fém fogantyú, mely a szekrényeket, komódokat és konténert gazdagítja. Ez a letisztult stílus és elegancia az, amely olyan esztétikus kivitelűvé varázsolja a Morris bútorcsaládot. Emellett számos érv szól mellette, lássuk, melyek ezek.

 

 

Presztízs és magas fokú elegancia modern kivitelben

A címbeli jelzőket manapság inkább a súlyos, tömörfából készült, aprólékosan kidolgozott, impozáns bútorok jellemzésénél használjuk. Ennek ellenére a Morris irodabútor család elemei is tökéletesen ide illik, nem véletlenül. Bár már ódákat zengtem az előző bekezdésben a megjelenéséről, azért még van mit hozzá tennem. Ezek a bútorok ugyanis azért presztízs-értékű kivitelűek, mert kiemelkedően vastag laminált faforgácslapból készültek, és ez a momentum is tekintélyt sugárzó hatást kelt. Szinte kívánja maga mellé a valódi bőrből készült forgószéket, mellyel tökéletes lesz az összhang az irodában, vagy akár a dolgozószobában.

 

Széles elemválaszték praktikus elemekből

A Morris irodabútor család közel 40 elemmel rendelkezik, ahol megtalálhatjuk a vezetői íróasztalokat, a dohányzó- és tárgyalóasztalt, a magas, széles, polcokkal rendelkező szekrényeket, de a keskeny polcos szekrényeket is. Komódokból is nagy a választék, de természetesen a széles íróasztalok tartozéka, a fiókos konténer is a bútorcsalád elemét képezi. Ugyancsak a bútorcsalád eleme a nyitott és ajtókkal ellátott akasztós szekrény is, amely ma már egy irodából sem hiányozhat. A szekrények szélesek, polcokkal lettek ellátva, ahová megannyi irattartó mappát, dossziét és dokumentumot lehet felsorakoztatni. A komódok tetejét érdemes kihasználni némi dekoráció, dísztárgy elhelyezésére, hogy még jobban feldobjuk a helyiség hangulatát.

 

 

Magas minőség, 5 év garancia

Mint már említettem a tekintélyt parancsoló kivitelhez a vastag bútorlapok is hozzájárultak. Nem árt tudni, hogy az íróasztalok asztallapja 36 mm, az asztalok lábai 38 mm vastag laminált faforgácslapból készültek, az éleket – mint minden egyes bútordarabnál – PVC élzárással látták el az esetleges sérülések elkerülése végett, és a tartós használat érdekében. Ezek a méretek kiemelkedők, egyedülállók a bútorok vastagságának tekintetében. Ennek is köszönhető, hogy a gyártó 5 év garanciát biztosít a Morris elemeire, ami nem elhanyagolható szempont.

 

 

Kedvező áron az Öné lehet

Mint láttuk, a Morris irodabútor család elemei rendkívül elegánsak, modernek, praktikus elemekből áll, széles elemválasztékkal rendelkezik, ugyanakkor magas minőségű anyagokból készült minden egyes darab a tartós használat érdekében. Most nyilván azt gondolja, hogy egy ennyire felmagasztalt, és valóban impozáns bútorcsalád bútordarabjai biztosan drágák, ki kell ábrándítsam. A Morris irodabútor család elemei megfizethető, reális áron kaphatók, így Ön is bármikor meg tudja vásárolni annak érdekében, hogy az irodája vagy dolgozószobája ilyen elegáns, tekintélyt parancsoló bútorokkal legyen berendezve.


íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

 

Cimkék: irodabútor Budapest, irodabútor, elegáns irodabútor, iroda, modern, modern irodabútor, dolgozószoba, vezetői irodabútor,


Kapcsolódó cikkek

A jó döntés kulcsa, az előzetes mérlegelés

A jó döntés kulcsa, az előzetes mérlegelés

Íróasztal vásárlás előtt mérlegeljük igényeinket, lehetőségeinket. Csak így hozhatunk jó döntést, mellyel hosszú évekre meghatározzuk munkakörnye-zetünket.
Az ősz színei az irodában

Az ősz színei az irodában

Kétségtelenül itt az ősz, de mit tehetnénk, hogy az irodában továbbra is hatékonyak maradjunk, legyen kedvünk élni, dolgozni, lendületesen teljen a napunk, és legalább feleannyira legyünk energikusak, mint nyáron voltunk? Vigyünk színt az irodába.
Letisztult megoldás a munkahelyre - Open irodabútor

Letisztult megoldás a munkahelyre - Open irodabútor

Nem ritka, hogy a munkahelyünkön töltjük a fél életünket, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy mivel és hogyan rendezzük be azt. Ha kedveljük a modern, de letisztult, sallangoktól mentes stílust, akkor az Open irodabútor tökéletes választás.
Kényelem és szépség a mai modern irodában - Format irodabútor

Kényelem és szépség a mai modern irodában - Format irodabútor

A Format bútorcsalád a gondos tervezés, a széleskörű használhatóság és az igényes megjelenés jegyében készült. Szépség, elegancia és kiváló minőség jellemzi egyedi, letisztult stílusát.
Irodabútort webáruházból – Budapestről is!

Irodabútort webáruházból – Budapestről is!

Irodabútort webáruházból – Budapestről is! Nincs elég időnk és energiánk arra, hogy bejárjuk az egész várost az ideális irodabútor után kutatva? Egyszerűsítsük le életünket: válogassunk webáruházból!

 


 

Bahama irodabútor

Bahama irodabútor

Malibu irodabútor

Malibu irodabútor

Ravenna irodabútor

Ravenna irodabútor

Aramis irodabútor és dolgozószoba

Aramis iroda- és dolgozószoba bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor