- irodabútor vásárlás Budapest és környékén -

Otthonos irodák a hatékony munkavégzésért

Nem új keletű felfedezés, mi szerint a kellemes légkör hatással van az ember pszichéjére, hangulatára és természetesen hatékonyságára is, hiszen nem mindegy, hogy egy lehangoló, vagy egy vidám, színekkel és élettel teli irodában ücsörgünk 8 órán keresztül. Egy jó vezető felismeri azt, hogy a munkahelyi környezet kialakítása révén inspirálni, ösztönözni tudja dolgozóit, az iroda otthonos kialakításával kellemes hangulatot teremt, aminek köszönhetően a kollégák nyitottabbak lesznek új dolgok iránt, jobban tudnak csapatban dolgozni, hatékonyabb lesz a munkavégzés, amely tulajdonképpen a cég sikereinek a kulcsa. Ehhez nem kell mást tenni, csupán életet vinni a helyiségbe. Hogy ez mit jelent? Lássuk.

 

 

Természetes környezet kialakítása

Bebizonyított tény, hogy az emberek természetes élővilághoz való kapcsolódása utáni igény alapvető tulajdonság, nem csak fizikai, de mentális és érzelmi vonalon is. Ennek köszönhetően rendkívül otthonosan és kellemes hangulatban érezzük magunkat akkor, ha egy helyiség természetes anyagokkal van tele, vagy legalábbis jelen van benne a fa meleg színe és a zöld árnyalatai, illetőleg szobanövények is helyet kapnak a belső térben. Egy irodában a bútorok és akár a padló is készülhet fából, a zöld színt becsempészhetjük a kiegészítőkkel és természetesen a növényekkel is. Ne felejtsük, hogy a természetes fény is alapfeltétel, így minél több jut be a helyiségbe belőle, annál jobban érezzük magunkat. A bőrt, mint természetes anyagot a forgószékek anyagában, illetve, ha van, a kanapé bevonatában láthatjuk viszont az irodában is.

 

 

Színek és kiegészítők

Az otthonosság érzését nem csak a természet, hanem a színek és a vidám, üde kiegészítők is kiváltják. Még ha világos színűek is a falak – mint általában manapság az irodákban -, néhány színes képpel, állólámpával, asztali lámpákkal, dísztárgyakkal tehetjük hangulatosabbá a teret. Személyes tárgyakkal is körül vehetjük magunkat, így a munkaasztalunkon egy-egy fotó, emléktárgy máris feldobja a hangulatunkat, ha munka közben ránézünk. Bizonyos ünnepeken, így húsvétkor, karácsonykor csapatmunkában a kollégákkal is lehet készíteni apró díszeket az asztalokra, ezek még inkább otthonos érzéssel töltenek el mindenkit.

 

 

Terek és elegendő hely az irodában

A természetes környezet és a színek iránti vágyunk alapvető, mind pszichésen, mind pedig érzelmileg oldottabbak, közvetlenebbek, nyitottabbak leszünk általuk az új dolgok iránt, elősegítik az agyműködést, kreativitást és hatékonyabb munkavégzést biztosítanak. Bár csak néhány apróságon múlik a cég sikere a dolgozók ilyen irányú ösztönzésével, azért azt se feledjük, hogy az irodaberendezés terén hagyjunk elegendő teret a közlekedésre, a szabad mozgásra, és ne korlátozzuk a dolgozókat egy zsúfolt irodában. Ha megfogadjuk ezeket a tanácsokat, biztosak lehetünk a kollégák kellemesebb hangulatában, amely a teljesítményük terén is előbb-utóbb jelentkezni fog.


íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

 

Cimkék: iroda, irodabútor, kiegészítők, színek, irodai bútor,


Kapcsolódó cikkek

5 módszer, amivel személyesebbé tehetjük irodánkat

5 módszer, amivel személyesebbé tehetjük irodánkat

Napunk nagy részét az irodában töltjük, szinte már a második otthonunknak tekinthetjük azt. Miért kellene a szürke falakat és az irodaszereket bámulnunk egész nap? Változtassunk!
Szuper munkakörnyezet + szuper munkamorál = JobExpress irodabútor

Szuper munkakörnyezet + szuper munkamorál = JobExpress irodabútor

A letisztult formák, a tökéletesen eltalált színharmónia nem hagy maga után semmilyen kívánnivalót, és nem csak küllemben varázsolja el környezetét.
Dolgozószoba kis helyen

Dolgozószoba kis helyen

Visszatérő téma, hogy nem akad elég hely egy saját dolgozószobára a lakásban, mert van, amikor nem is szükséges, és van, amikor nincs is lehetőség. Most olyan dolgozószobákat és ötleteket mutatok be, amikor kis helyen is sikerült kialakítani egy ...
Otthonos irodát a munkához!

Otthonos irodát a munkához!

Otthonos irodát a munkához! Milyen a jó iroda? Nemcsak az a lényeg, hogy jól mutasson – legyen praktikus és könnyen kezelhető. Persze, a stílusa, hangulata sem mindegy…!
Irodabútort webáruházból – Budapestről is!

Irodabútort webáruházból – Budapestről is!

Irodabútort webáruházból – Budapestről is! Nincs elég időnk és energiánk arra, hogy bejárjuk az egész várost az ideális irodabútor után kutatva? Egyszerűsítsük le életünket: válogassunk webáruházból!

 


 

Bahama irodabútor

Bahama irodabútor

Malibu irodabútor

Malibu irodabútor

Ravenna irodabútor

Ravenna irodabútor

Aramis irodabútor és dolgozószoba

Aramis iroda- és dolgozószoba bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor