- irodabútor vásárlás Budapest és környékén -

Praktikus iroda- és dolgozószoba bútorok

Klasszikus megjelenésű vagy modern irodabútorok vásárlása tekintetében már igazán nincs okunk aggodalomra, hiszen az irodabútorok széles elemválasztékának és a bútordarabok variálhatóságának köszönhetően az iroda berendezése a 21. századi korszerű igényekhez alkalmazkodik. A bútorok azonban nem csak esztétikus kivitelűek, hanem praktikusak is, a cél ugyanis az, hogy minél kisebb helyen még több iratot és irodai holmit tudjunk tárolni. Könyvespolcok, irattároló szekrények és komódok biztosítják, hogy a mindennapi munkánk során minél átláthatóbban és rendezetten tudjuk elpakolni a mappákat, dossziékat, lehetőleg úgy, hogy mindig minden kéznél legyen. Vegyük sorra ezeket a praktikus bútordarabokat…

 

 

Komódok az irodában és a dolgozóban

A komód egy nagyon praktikus és mutatós bútordarab, többféle méretű és megjelenésű elemet tudunk variálni a helyiségben, ahol dolgozunk. Léteznek keskenyebb és szélesebb változatok is, amelyeket nyitott vagy zárt polcokkal, fiókokkal láttak el. Legyen rajtuk üveg- vagy teliajtó, a polcokon sorban, rendezetten tudjuk felsorakoztatni a mappákat és az iratrendezőket. A fiókokban pedig megannyi számlát és fontos okiratot tárolhatunk. Természetesen vannak már olyan komódok, melyeket központi zárral láttak el, így mindig biztonságban tudhatjuk értékes iratainkat. A komódok másik nagyon jó tulajdonsága, hogy alacsony bútorok, így nem tűnik zsúfoltnak a tér az irodában vagy a dolgozószobában. A másik remek dolog, hogy kihasználhatjuk a felületüket is, így dísztárgyakat, egy-egy fotót és a nyomtatót is rá helyezhetjük.

 

 

Irattároló szekrények a munkahelyen

Az irattároló szekrények tekintetében is akkora a választék, mint égen a csillag. Stílusban, színben és elrendezésben is mind különböző, az üveg vagy teliajtók fogantyúja is megannyi formában és színben választható. Ezeknek a szekrényeknek óriási előnyük, hogy bár léteznek keskeny és széles változatban is, a polcokon rendezetten tárolhatjuk a dossziékat és az iratainkat. A nyitott polcokra még néhány dísztárgy is elfér, így az iroda vagy dolgozószoba hangulata is feldobottabb lesz.

 

 

Könyvespolcok nem csak könyveknek

Az irodabútor családok könyvespolcai ugyancsak megannyi színben és stílusban léteznek. Praktikumát az adja, hogy a polcokon rendezetten, sorban sorakoztathatjuk fel az irattároló mappákat, így a nyitott polcokra elég csak rápillantani, máris megtaláltuk azt az iratot, amit kerestünk. Így a munka is gyorsabban, gördülékenyebben megy, mely a teljesítményünket, hatékonyságunkat is növeli.

 

 

Egyéb kiegészítők a praktikusság jegyében

Számos egyéb irodabútor létezik, melyek megkönnyítik a mindennapi munkát. Így a zárral ellátott vagy anélküli gurulós konténer, mely az íróasztal mellé helyezve az iroda- és írószereknek, valamint a fontos iratoknak lehet remek tárolóhelye. Szinte már minden irodabútor család rendelkezik akasztós szekrénnyel, mely azért lehet praktikus az irodában vagy a dolgozószobában, mert kabátok többé nem a székek támláin vagy más bútorok tetején landolnak, a rendezett iroda pedig nyugalmat, összeszedettséget sugall, és ez ösztönzőleg hat a dolgozókra. Akasztós szekrény hiányában praktikus egy bútorzathoz illő ruhafogas és egy esernyőtartó kosár is.

 

 

Mint láttuk, az irodabútorok minden eleme a praktikum jegyében készül, emellett mutatósak, a legújabb divat szerint készülnek, esztétikus kivitelűek. Természetesen ezen tulajdonság mellett néhány gyártó a minőségre is odafigyel, hogy minél tartósabb bútorokat gyártson. Már csak Önnek kell eldöntenie, hogy melyik bútorcsalád mely praktikus darabjait válogatja össze az irodába vagy dolgozószobába.

 


íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

 

Cimkék: iroda, irodabútor, modern irodabútor, praktikum, praktikus irodabútor, tárolóbútor, klasszikus irodabútor,


Kapcsolódó cikkek

Az első benyomás színtere - barátságos váróhelyiség

Az első benyomás színtere - barátságos váróhelyiség

Az első benyomás minden találkozáskor számít. Nincs ez másként az üzleti életben sem. Mint első találkozási pont vállalkozásunkkal, fordítsunk kellő figyelmet a váróhelyiség kialakítására is.
5 tárgyalóterem elrendezés, különböző alkalmakra

5 tárgyalóterem elrendezés, különböző alkalmakra

Eredményes tárgyaláshoz hozzájárul a tárgyalóteremben található bútorok elrendezése is. A megbeszélés menetét, hangulatát is befolyásolhatja a székek és a tárgyalóasztal helyzete.
Csempéssze az otthon melegét irodájába állólámpával

Csempéssze az otthon melegét irodájába állólámpával

Világszerte használják otthonaik hangulatosabb megvilágítása érdekében az állólámpákat, miért ne lehetne ezt az érzést irodánkban is reprodukálni, egyszerű megoldással.
Masszív és olcsó irodabútor?

Masszív és olcsó irodabútor?

Masszív és olcsó irodabútor? – Ravenna irodabútor, ha egy elegáns, mégis praktikus és nem túl drága irodabútor az elképzelésünk!
Érezd jól magad az irodában!

Érezd jól magad az irodában!

Az iroda munkahely – de ki mondta, hogy nem érezhetjük benne kellemesen magunkat? Egy megfelelő bútor nemcsak a kezünk alá dolgozik, de jó hangulatú környezetet is teremt.

 


 

Bahama irodabútor

Bahama irodabútor

Malibu irodabútor

Malibu irodabútor

Ravenna irodabútor

Ravenna irodabútor

Aramis irodabútor és dolgozószoba

Aramis iroda- és dolgozószoba bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor