- irodabútor vásárlás Budapest és környékén -

Kwantum irodabútor – Egy hangulatos klasszikus az irodában!

Szeretjük a klasszikus bútorokat, de nem a díszkeretléces, antikolt modellekben gondolkodunk? Válasszuk a Kwantumot, amely kiváló átmenet a modern és a klasszikus között.

Nem tudjuk elképzelni az iroda, a dolgozószoba berendezését elegáns bútorok nélkül? A klasszikus modellek hívei vagyunk, de mégsem egy nappali hangulatú iroda a cél, amely antikolt, patinás szekrényekkel van tele? Akkor válasszuk ezt a könnyed átmenetet: visszafogottan klasszikus a Kwantum irodabútor, és mellette igen kellemes hangulatú.

 

Kwantum irodabútor

Kwantum irodabútor

 

Elemei egyszerű megjelenésűek, de modernné teszi őket a szögletes vonalvezetés, a fémszínű alumínium fogantyúk pedig különleges eleganciát kölcsönöznek ennek a szépséges, korszerű, természetes árnyalatban kapható irodabútornak.

Praktikussága minden elemen érzékelhető: a letisztult formájú íróasztalok nemcsak alap-, hanem toldható, jobbos vagy balos változatban is kaphatók, így irodai asztalként valóban remekül használhatók. Számítógépasztal egészen kis méretben is beszerezhető – önmagában is hasznos lehet, de kényelmesen hozzárakható a többi asztalhoz kiegészítésképpen. Kiváló, méretes sarokasztalokat alakíthatunk ki az elemekből.

A még nagyobb és kényelmesebb munkateret sarokelemek és íróasztal-lezáró elemek biztosítják. Ezen kívül különféle asztallapokkal, tetőlappal és billentyűzettartóval tehetjük a munkaasztalt praktikusabbá.

Az irodai asztalokhoz ugyan nem tartoznak fiókos részek, de konténereket minden további nélkül pakolhatunk alájuk. Csak be kell igazítani őket az asztal alá, és máris használhatjuk! Többféle praktikus változatban kaphatók: választhatunk csak számítógép konténert, de ajtós és fiókos konténert is. Ezek a tárolók ideális kiegészítő elemek, hogy minden a kezünk ügyében legyen.

Kellemes, klasszikus irodánkba vagy dolgozószobánkba természetesen komódok is kellenek. Kiválóan használható, elegáns irodaszekrények ezek: a csukható ajtók mögött polcok lapulnak, amelyeket telepakolhatunk dossziékkal, de a komódok teteje is alkalmas tárgyak elhelyezésére.

 

Kwantum irodabútor

Kwantum irodabútor vezetői és operatív irodába is

 

Az irodaszekrények sorában nélkülözhetetlenek a nyitott polcok, kisebb vagy nagyobb méretben – hiszen számos dolog jó, ha szem előtt van!

Ezeket a praktikus elemeket szintén megtaláljuk ajtós és polcos változatban. Teljesen csukott irattároló szekrény, valamint ruhásszekrény is rendelkezésünkre áll. Jól jön, ha az ajtók mögé elrejthetjük a fontos dossziékat, vagy a ruháinkat, cipőinket, amelyeket szükség esetére az irodában tárolunk!

Bármilyen színű is a fal, az iroda vagy a dolgozószoba hangulatosan berendezhető a Kwantum irodabútorokkal, amelyek gyönyörű konyak körte színükkel szinte bármilyen környezetbe remekül illeszkednek!


íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

 

Cimkék: irodabútor, irodai bútor, iroda, dolgozószoba, irodabútor Budapest, modern irodabútor, elegáns irodabútor, klasszikus irodabútor,


Kapcsolódó cikkek

A nélkülözhetetlen Doors irodabútor

A nélkülözhetetlen Doors irodabútor

Amennyiben most alakítja ki irodáját, vagy épp lecserélné irodabútorait valami modernre, a Doors irodabútor az Ön számára a legjobb választás
BüroCombi+ irodabútorok a praktikusság jegyében

BüroCombi+ irodabútorok a praktikusság jegyében

A BüroCombi+ irodabútor egy olyan termékcsalád, ami egyesíti a külső és belső erényeket, szóval nem csak szép, hanem praktikus is!
Az elegáns és stílusos vezetők irodabútora: Morris

Az elegáns és stílusos vezetők irodabútora: Morris

Letisztult stílus, egyszerű vonalak, mégis magas fokú elegancia párosul ehhez az irodabútor családhoz. Nem véletlenül. Azonban emellett még számos érv szól mellette, lássuk, melyek ezek.
A jó főnök Aramis-ra vadászik - Aramis nappali és irodabútor

A jó főnök Aramis-ra vadászik - Aramis nappali és irodabútor

Ha az ember vezető pozícióba kerül, irodáját általában komoly, tekintélyt parancsoló stílusban szeretné berendezni. Erre a célra a rusztikus bútor tökéletesen megfelel …
Társ a munkában: a jó íróasztal – Íróasztal, számítógépasztal választás

Társ a munkában: a jó íróasztal – Íróasztal, számítógépasztal választás

Irodába, dolgozószobába vagy dolgozó sarokba keresünk ideális író- vagy számítógépasztalt? Manapság szinte egyre megy, hiszen az íróasztalok billentyűzettartót is rejtenek, de mindkét típusnak megvannak a maga sajátosságai. Hogyan válasszunk?

 


 

Bahama irodabútor

Bahama irodabútor

Malibu irodabútor

Malibu irodabútor

Ravenna irodabútor

Ravenna irodabútor

Aramis irodabútor és dolgozószoba

Aramis iroda- és dolgozószoba bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor