- irodabútor vásárlás Budapest és környékén -

Babzsákfotelek az irodában

Manapság már elég elterjedt, hogy bizonyos munkahelyeken olyan helyiséget alakítanak ki a vezetők, ahol a dolgozók kényelmesen elhelyezkedhetnek, megpihenhetnek, beszélgethetnek egymással a munka szüneteiben. Ezt a megoldást leginkább a nagyvállalatok fiatalos irányítói részesítik előnyben, hiszen ők már jól tudják, hogy egy kellemes, vidám hangulatú közösségi térben könnyebben megy a relaxálás. Ez az oldott környezeti légkör a dolgozókat még jobban ösztönzi, inspirálja a jobbnál jobb ötletekre és a hatékonyabb munkavégzésre, amely tulajdonképpen a cég sikere és eredményessége szempontjából kulcsfontosságú.

 

 

Színek hangulata és hatása a munkahelyen

Sajnálatos, hogy manapság az irodák zöme még mindig fehér falak között, többnyire kopottas irodabútorokkal berendezett környezetben működik, hiszen ez minden egyes dolgozót lehangol. Talán ezen okokban is keresendő az, hogy az emberek általában utálják a munkahelyüket, és nem szívesen járnak be elvégezni a feladataikat, bármennyire is kreatív munkáról van szó. Ha rápillantunk egy színes irodabútorokkal berendezett, vagy csupán színes kiegészítőket tartalmazó iroda enteriőrére, máris jobb kedvre derülünk. Mennyivel jobb lenne egy ilyen irodahelyiségben tölteni azt a napi 8-10 órát, nem igaz?

 

 

Irodai munkavégzés esetén 10 perc szünet kötelező

Épp a fentiekben leírt és felvázolt problémát igyekeztek kiküszöbölni azok a vezetők, akik felismerték a színek hatását, és nagyobb szabadságot biztosítanak a munkahelyeken. A képernyő előtti munkavégzés egészségügyi és biztonsági követelményeiről szóló rendeletet minden cégvezetőnek be kell tartatnia a dolgozókkal. A rendelet 4. §-a írja le, hogy az óránkénti legalább 10 perces szünetet be kell iktatni a munkaidőbe. Miért ne pihenhetne meg ebben az időszakban a dolgozó vidám, színes környezetben, ahol valóban felfrissül nem csak az elfogyasztott kávéja, hanem a színes, üde környezet miatt is?

 

 

A közös helyiség színes berendezése felszabadít és fokozza a kreativitást

A közös helyiség berendezése gyanánt asztalokra, ülőalkalmatosságra, vagyis néhány kanapéra vagy kényelmes fotelre van szükség csupán, amelyek annál jobbak, minél színesebbek. Én személy szerint babzsákfoteleket választanék ebbe a helyiségbe, már csak azért is, mert ez fiatalos, laza, valahol a valódi, teljes ellazulást és könnyedséget sugallja. Megannyi színben, nagyon erős kopásállóságú anyagból készülnek, szinte elnyűhetetlenek, pont tökéletesek mindennapi használatra. Ebben elfogyasztani a kávét, egy babzsák puha ölelésébe leheveredni 10 perce, és elbeszélgetni a kollégákkal… igazán megnyugtató élmény, és ez a fajta szabadságérzet a további munkában is kamatozik a kreativitás és a nagyobb hatékonyság területén.


íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

 

Cimkék: babzsákfotel, iroda, irodabútor,


Kapcsolódó cikkek

Az irodát Malibuba, vagy Malibut az irodájába?

Az irodát Malibuba, vagy Malibut az irodájába?

Fontos, hogy az irodában is kellemesen érezzük magunkat, hiszen akkor a munka is jobban megy! – Malibu irodabútor
Iroda berendezési trendek - 2017

Iroda berendezési trendek - 2017

Az energikus hangulat, a pozitív energiák kerülnek előtérbe a 2017-es iroda berendezési trendek kialakításakor. Vegyük figyelembe az alábbi nyolc szempontot is a tervezéskor.
Kényelem és szépség a mai modern irodában - Format irodabútor

Kényelem és szépség a mai modern irodában - Format irodabútor

A Format bútorcsalád a gondos tervezés, a széleskörű használhatóság és az igényes megjelenés jegyében készült. Szépség, elegancia és kiváló minőség jellemzi egyedi, letisztult stílusát.
Csempéssze az otthon melegét irodájába állólámpával

Csempéssze az otthon melegét irodájába állólámpával

Világszerte használják otthonaik hangulatosabb megvilágítása érdekében az állólámpákat, miért ne lehetne ezt az érzést irodánkban is reprodukálni, egyszerű megoldással.
Kisállatbarát iroda - a stresszmentes munkahely

Kisállatbarát iroda - a stresszmentes munkahely

A háziállat barát iroda csökkenti a stresszt, növeli a termelékenységet. Egyre több cégvezető ismeri fel, hogy a munkavállalókra milyen jó hatással van kisállataik közelsége.

 


 

Bahama irodabútor

Bahama irodabútor

Malibu irodabútor

Malibu irodabútor

Ravenna irodabútor

Ravenna irodabútor

Aramis irodabútor és dolgozószoba

Aramis iroda- és dolgozószoba bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor