- irodabútor vásárlás Budapest és környékén -

A 21. századi iroda tárgyalóhelyisége

Amennyiben az irodája kialakítása és berendezése előtt áll, mindenképp érdemes átgondolni, hogy szükséges-e tárgyalóhelyiséget, vagy legalább egy tárgyalósarkot kialakítani. Nyilván ezt a kérdést az az igény határozza meg, fogad-e az irodájában vendégeket, üzleti partnerei az irodában keresik-e fel, itt bonyolítja-e üzleti megbeszéléseit. Ha igény van tárgyaló kialakítására, felmerülnek további kérdések is. Pl. mekkora hely áll rendelkezésre erre a célra, illetve az sem mindegy, hány személynek kell elférnie időnként az iroda tárgyalójában. Amint választ adtunk ezekre a kérdésekre, már könnyebben elindulhatunk a tárgyalóhelyiség kialakításának és berendezésének rögös útján.

 

 

A tárgyaló kialakítása kis helyen

Abban az esetben, ha nagy irodával rendelkezünk, nem ütközünk túl nagy akadályokba a tárgyaló kialakítása terén. Beszerezhetünk megannyi méretben és kivitelben tárgyalóasztalt és tárgyalószékeket is, nyilván elterjedtebbek a 8-10 személyes tárgyalóasztal-méretek. Ám ha nem rendelkezünk annyi hellyel, hogy egy 3 méteres tárgyalóasztalt helyezzünk el a helyiségben, illetve, ha csupán 3-4 üzleti partnert fogadunk az irodában, elég lesz egy 4-6 személynek helyet biztosító asztallal számolni. Azért ebből a kivitelből is akad bőven szerencsére.

 

 

Tárgyaló: az íróasztal része

Vannak olyan munkahelyek, ahol ügyfeleket kell fogadnunk, és vannak olyan igények, amikor a vezető nem mozdul el íróasztalától, hanem asztala mellett fogadja üzleti partnereit. Erre is megszületett egy remek megoldás az irodabútor gyártók által: a vezetői íróasztalhoz merőlegesen csatlakoztatható toldóelem. Nem csak stílusossá varázsolja az irodát ez az elrendezés és megoldás, hanem praktikus is, hiszen nem foglal nagy helyet, és 1-2 személy kényelmesen elfér az íróasztalunkkal szemben. A harmadik óriási előny pedig mindenképpen az, hogy nekünk el sem kell mozdulnunk az íróasztalunk mellől, így az iratainak, a számítástechnikai eszközeink mindig előttünk lesznek.

 

 

Igények és kínálat találkozása: dizájn felső fokon

Amennyiben végiglapozzuk a webáruház kínálatát tárgyalóasztal, tárgyalószék, illetve íróasztal és az azt kiegészítő toldóelem témában, örömmel tapasztalhatjuk, hogy a legmodernebb, a 21. századi irodaberendezés terén kialakult igényeket és követelményeket kielégítő bútordarabokat vásárolhatunk már az iroda tárgyalóhelyiségébe is. Nézze végig ezeket az enteriőröket, és válassza ki az Önnek megfelelő irodát és annak tárgyalóját, majd valósítsa meg saját munkahelyén.

 


íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

 

Cimkék: tárgyaló, iroda, modern, modern tárgyaló, tárgyalóasztal,


Kapcsolódó cikkek

A hatékony oktatóterem berendezésének titka

A hatékony oktatóterem berendezésének titka

Akár kicsi, akár nagy méretű oktatóterem berendezéséről is legyen szó, olyan bútorokat és elrendezést kell választanunk, mely megkönnyíti a tanulást.
Örök klasszikus a fenyő íróasztal

Örök klasszikus a fenyő íróasztal

A fenyőből készült bútorok elsősorban azért örvendenek igen nagy népszerűségnek, mert a fa alapanyagok között ennek van a legkedvezőbb ára. Mindemellett persze számos előnyös tulajdonság írható a fenyő javára, nevezetesen az, hogy tartós, ...
Mert nem mindenki szeret szerelni - Bahama irodabútor

Mert nem mindenki szeret szerelni - Bahama irodabútor

Az építés és szerelés kiváló mulatság, de nem biztos, hogy mindenkinek tetszik, különösen, ha nagy értékű termékekről van szó, amelyeket hosszú távú használat szándékával vesz az ember.
Milyen irattartó szekrényt válasszunk?

Milyen irattartó szekrényt válasszunk?

Az iroda berendezésekor az egyik legfontosabb bútordarab kiválasztása az irattartó szekrényé. Segítségével elkerülhetjük, hogy a dokumentumok, dossziék az asztalon felhalmozódjanak.
BüroCombi+ irodabútorok a praktikusság jegyében

BüroCombi+ irodabútorok a praktikusság jegyében

A BüroCombi+ irodabútor egy olyan termékcsalád, ami egyesíti a külső és belső erényeket, szóval nem csak szép, hanem praktikus is!

 


 

Bahama irodabútor

Bahama irodabútor

Malibu irodabútor

Malibu irodabútor

Ravenna irodabútor

Ravenna irodabútor

Aramis irodabútor és dolgozószoba

Aramis iroda- és dolgozószoba bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor