- irodabútor vásárlás Budapest és környékén -

Bawaria irodai bútor - Klasszikus kényelem az irodában!

A klasszikus bútorok láttán mindig nosztalgikus hangulat fog el bennünket – már csak egy kis komolyzene hiányzik! Mi lenne, ha ezt a hangulatot munka közben is átérezhetnénk?

Szeretjük a hagyományos stílust, a konzervatív külsejű bútorokat, melyek előkelő eleganciát varázsolnak a helyiségbe? Szépséges, klasszikus bútorokkal nemcsak otthon vehetjük körül magunkat – a dolgozószoba és az iroda ugyanúgy magáévá teheti ezt a stílust. Igazi élmény lesz ilyen helyiségben dolgozni!

 

Bawaria klasszikus irodabútor

Bawaria klasszikus irodai bútor

 

Tény, a klasszikus irodabútorok nem valók olyan irodákba, ahol sok ember dolgozik egyszerre – sokkal inkább illenek a vezetői, középvezetői helyiségbe, illetve olyan irodába, ahová valósággal ez a stílus kívánkozik – például egy ügyvédébe. Mindenesetre, ha kellőképpen elcsábított minket, a sötét alma színű Bawaria irodai bútor a mi választásunk!

Egy klasszikus íróasztal tökéletes darab! Manapság már egyértelmű, hogy billentyűzettartóval is el van látva, az azonban nem tolakodik előtérbe, mégis egyben kiváló számítógépasztal ez a bútor. Széles asztalfelületű modell, melyen bőven elférünk, az irodai asztal alja pedig fiókos és csukható, ajtós résszel is ellát bennünket.

Node egy asztallal még nem ér véget az iroda, a dolgozószoba berendezése! A számos iratnak, könyvnek, dokumentumnak kell a hely: attól függően, mekkora a helyiség, és milyen típusú dolgokat szeretnénk elhelyezni, válogathatunk a csodás klasszikus irodabútor család elemeiből: komódot, könyvespolcot, csak polcos vagy polcos-fiókos szekrényt, üveges vitrint vagy akasztós ruhás szekrényt is egymás mellé pakolhatunk, igény szerint.

Egy-egy falon érdemes üveges részekkel vagy kisebb-nagyobb irodai bútorokkal megtörni a szekrénysor egyformaságát – ehhez számos remek darabot szolgáltat a pompás Bawaria irodabútor! Sőt, ha a dolgozószoba a munkahelyünk, vagy egy igazán otthonos megjelenésű iroda kialakítása a cél, tv-állvány sem hiányozhat belőle, természetesen azonos stílusban, fölé pedig gyönyörű fém fogantyús fali polc dukál!

 

Bawaria klasszikus íróasztal és számítógépasztal

Bawaria klasszikus íróasztal és számítógépasztal

 

A személyes holmik, emlékek, fényképek, dísztárgyak kiválóan mutatnak a polcokon, az üveges vitrinben, de akár a komód tetején is - rögtön barátságos hangulatot varázsolnak, még a hivatalos külsejű irodába is.

A Bawaria irodabútor megkapó, hagyományos megjelenésének köszönhetően akár egy nappali szoba tökéletes berendezésére is alkalmas, melyben persze kiemelt szerepet kap a tv-állvány, a vitrinek és a különféle kialakítású szekrény típusok. S ne feledjük: íróasztal a nappali sarkában is elfér – akár a dolgozósarok is berendezhető benne!


íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

 

Cimkék: irodabútor, irodai bútor, iroda, dolgozószoba, irodabútor Budapest, elegáns irodabútor, klasszikus irodabútor,


Kapcsolódó cikkek

Milyen irodabútorra van szükség egy most nyílt irodában?

Milyen irodabútorra van szükség egy most nyílt irodában?

Egy cégalapítás rengeteg feladattal jár: a jogi formaságok elintézésén kívül az egyik legfontosabb teendő az iroda berendezése. Milyen irodabútorra van szükség egy most nyílt irodában?
Egy iroda, ahol jó dolgozni

Egy iroda, ahol jó dolgozni

A környezet hatással van a benne élőkre. - Ez egy olyan igazság, amit senki nem vitat, amit mindenki tényként kezel. Azonban, ha átfogalmazzuk ezt a szentenciát, és azt mondjuk, hogy az irodahelyiség hatással van a benne dolgozókra?
Ötletek, hogyan óvjuk meg íróasztalunkat a rongálódástól

Ötletek, hogyan óvjuk meg íróasztalunkat a rongálódástól

Az íróasztal vásárlását általában hosszú távra tervezzük, nem általános, hogy évente cseréljük ezt a bútordarabot. Ezért is fontos megóvni a károsodástól bútorunkat.
Bármilyen irodai munkára – Ravenna a tökéletes társa!

Bármilyen irodai munkára – Ravenna a tökéletes társa!

A Ravenna irodabútor kifejezetten olcsó ára párosul egy kiváló minőséggel, mely biztosítékot ad arra vonatkozóan, hogy az Ön irodája még évek múlva is tökéletes környezetben várja partnereit.
A 21. századi iroda tárgyalóhelyisége

A 21. századi iroda tárgyalóhelyisége

Amennyiben az irodája kialakítása és berendezése előtt áll, mindenképp érdemes átgondolni, hogy szükséges-e tárgyalóhelyiséget, vagy legalább egy tárgyalósarkot kialakítani. Néhány ötletet a cikkben talál.

 


 

Bahama irodabútor

Bahama irodabútor

Malibu irodabútor

Malibu irodabútor

Ravenna irodabútor

Ravenna irodabútor

Aramis irodabútor és dolgozószoba

Aramis iroda- és dolgozószoba bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor