- irodabútor vásárlás Budapest és környékén -

Praktikus és dekoratív: könyvespolcok az irodában

Mi más is lehetne, ami feldobhatja az iroda hangulatát, mint az irodabútor és a kiegészítők. Ennek köszönhetően manapság már rendkívül odafigyelnek a gyártók arra, hogy kellemes színű és praktikus termékeket gyártsanak, illetve különleges és egyedi tulajdonsággal lássák el az irodabútorokat. Bár a 21. század trendje a minimalista dizájn, mely az egyszerű vonalvezetést és a letisztult stílust részesíti előnyben, azért ezek a darabok is lehetnek nagyon különlegesek, akár a színük révén is. Lássuk, könyvespolcok tekintetében miből válogathatunk manapság a webáruház kínálatából.

 

 

Egyszerű, hagyományos, mégis modern és stílusos

A világos juhar színe miatt olyan fiatalos és modern ez a nagyon egyszerű vonalvezetésű könyvespolc. Funkcionalitása egyértelmű, a legtöbb iroda alapvető kelléke. Széles polcain megannyi irattároló mappa, dosszié és dokumentum sorba rendezhető, ennek köszönhetően gyerekjáték lesz megtalálni a munkánkhoz szükséges iratot.

 

 

Modern, szellős és légies

A Line Soft könyvespolc dizájnos és nagyon modern, a fiatalos iroda vagy dolgozószoba elengedhetetlen kelléke. Különlegessége a wenge színű, bútorlapból készült váz és az 5 mm vastag üvegpolcok harmonikus találkozásában rejlik. Ezen kívül átlátható, szellős és légies kialakítású, a kisebb irodákba tökéletes választás.

 

 

Egzotikus megjelenés, különleges elosztás

Az Indigo irodabútor család eleme ez a különleges könyvespolc, amely nem csak a melegséget sugárzó, kellemes és egzotikus színnek köszönhető, hanem a nem szokványos polc-elrendezésnek, és a polcok között megbúvó bárszekrénynek is. Remekül mutatnak rajta irattartó mappáink és dokumentumaink, valamint a szakkönyveknek is jut hely. A bárszekrényben pedig néhány üveg ital is elfér, váratlan vendégek esetére nagyon jól fog jönni…

 

 

Elegáns, tekintélyt parancsoló

A Bolden irodabútor család eleme a klasszikus stílus jegyében készült. Szögletes formái mégsem teszik komorrá, robusztussá, hiszen lágy, kellemes megjelenéssel bír. A meleg színnek köszönhetően remekül illik sötétebb falak elé is. Az 5 polchelyre a szakkönyvek, az irattároló mappák tökéletes elférnek, ám ezen kívül legalul még egy fiók is rendelkezésre áll egyéb iratok, számlák elhelyezésére. A különleges rézszínű fogantyú nagyon jól passzol ehhez a könyvespolchoz.

Önnek melyik irodabútor család könyvespolcai tetszenek?


íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

 

Cimkék: irodabútor, modern irodabútor, klasszikus irodabútor, könyvespolc, polc, modern, klasszikus, minimalista, iroda, dolgozószoba,


Kapcsolódó cikkek

Formáljuk tárgyalóasztalunkat komfortossá

Formáljuk tárgyalóasztalunkat komfortossá

Üres és unalmas az irodai tárgyalóasztala? Van néhány tippünk, amellyel partnerei számára kellemesebbé teheti a megbeszéléseket.
Új év, új irodabútor a klasszikus stílus szerelmeseinek

Új év, új irodabútor a klasszikus stílus szerelmeseinek

Az új év valamiféle megújulás, újrakezdés az életünkben. Ennek fényében miért is ne cserélhetnénk le már év elején az irodabútorokat az irodában vagy dolgozószobában egy új, stílusos, kellemes atmoszférát teremtő bútorra? Legyen például a Kora irodabútor család…
Tempra irodabútor – Könnyed hangulatot az irodába!

Tempra irodabútor – Könnyed hangulatot az irodába!

Nem kedveljük a komor, hivatalos hangulatú irodát, dolgozószobát? Válasszunk hát bele olyan bútort, amely hangulatát illetően akár a nappaliban is állhatna.
A jó főnök Aramis-ra vadászik - Aramis nappali és irodabútor

A jó főnök Aramis-ra vadászik - Aramis nappali és irodabútor

Ha az ember vezető pozícióba kerül, irodáját általában komoly, tekintélyt parancsoló stílusban szeretné berendezni. Erre a célra a rusztikus bútor tökéletesen megfelel …
Ilyen színeket használjunk az irodában!

Ilyen színeket használjunk az irodában!

A feng shui hívei pontosan tudják, hogy milyen sok múlhat azon, hogyan rendezik be az irodájukat. Akik hisznek ebben a módszerben, azok állítják, hogy a gyakran használt helyiségek berendezése képes befolyásolni sorsunk alakulását.

 


 

Bahama irodabútor

Bahama irodabútor

Malibu irodabútor

Malibu irodabútor

Ravenna irodabútor

Ravenna irodabútor

Aramis irodabútor és dolgozószoba

Aramis iroda- és dolgozószoba bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor