- irodabútor vásárlás Budapest és környékén -

Az ősz színei az irodában

Kétségtelenül itt az ősz. Esik, fúj, és hideg is van, az ember szinte csak akkor indul el otthonról, ha nagyon muszáj. Az egész napos borult, esős időjárás, a nap túlnyomó részében sötét égbolt, a napsütés hiánya az embert pszichésen is megviseli. Mit tehetnénk, hogy az irodában, a munkahelyünkön továbbra is hatékonyak maradjunk, legyen kedvünk élni, dolgozni, lendületesen teljen a napunk, és legalább feleannyira legyünk energikusak, mint nyáron voltunk?

 

 

Bár az ősz az elmúlás évszaka, hűvös reggelek és borult nappalok követik egymást, azért megannyi szépséget is rejteget. Többek között a színeket. Amikor a fák zöld lombja sárgába, vörösbe és a barna árnyalataiba vált, nagyon fel tudja dobni az ember hangulatát. Ezeket a színeket otthonra, a lakás helyiségeibe, illetve az irodába is becsempészhetjük annak érdekében, hogy jobb legyen a hangulat, a légkör. Mindazonáltal nem árt tudni, hogy a színek jelentősen befolyásolják nem csak a hangulatot, hanem az ember viselkedését, teljesítményét is a munkahelyen. A minket körülvevő színek energetizálnak, hatnak az egészségünkre és boldogságunkra, valamint az elménket is le tudják csillapítani. Lássuk, milyen hatással vannak ránk az egyes színek.

 

 

A PIROS színnek ösztönző, energetizáló hatása van, növeli a lelkesedést, emeli a vérnyomást és tettekre ösztönöz, ezen kívül pedig még az önbizalmat is növeli. A KÉK békét, nyugalmat áraszt, növeli a munka hatékonyságát, támogatja az intuíciót. A SÁRGA a legvidámabb szín, melegséget és energiát sugall, stimulálja az idegrendszert és a mentális folyamatokat, optimizmust áraszt, ösztönzi a kommunikációt. Ezeken kívül inspirálja a kreativitást, aktivizálja a memóriát, és a koncentrációra is jó hatással van. A LILA lenyugtatja az elmét és az idegeket, ösztönzőleg hat a kreativitásra. A RÓZSASZÍN tettre és magabiztosságra ösztönöz, a halványabb árnyalatok pedig nyugtató hatással bírnak ránk. Végül a ZÖLD nyugtató hatású, a harmónia érzését adja.

 

 

Ha csak egy-két kiegészítőt csempészünk ezekből a színekből az irodába, máris észrevehetjük majd a változást. Egy asztali lámpa nem csak hasznos lesz az íróasztalon, hanem a hangulatunkat is feldobja vidám színével. Esetleg egy állólámpával is hasonló hatást lehet elérni, de egy váza az asztalon, netalán néhány vidám színekből álló képkeret a kedvenc családi fotókkal garantáltan jó hatással lesznek ránk.

 


íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

 

Cimkék: iroda, irodabútor, modern, klasszikus, irodai bútor,


Kapcsolódó cikkek

Tempra irodabútor – Könnyed hangulatot az irodába!

Tempra irodabútor – Könnyed hangulatot az irodába!

Nem kedveljük a komor, hivatalos hangulatú irodát, dolgozószobát? Válasszunk hát bele olyan bútort, amely hangulatát illetően akár a nappaliban is állhatna.
Ne feledkezzünk meg a kiszolgáló és pihenőhelyiségekről!

Ne feledkezzünk meg a kiszolgáló és pihenőhelyiségekről!

Az iroda berendezéséhez hozzátartozik a kiszolgáló és pihenőhelyiségek bútorzata is. Ne hagyjuk figyelmen kívül ezek praktikus és kényelmes bútorokkal való berendezését sem.
Micsoda iroda! – Iroda berendezése

Micsoda iroda! – Iroda berendezése

Berendeznénk új irodánkat, vagy felújítanánk a régit? Nosztalgikus hangulatú vagy éppen trendi, modern iroda az elképzelés?
Milyen irodabútorra van szükség egy most nyílt irodában?

Milyen irodabútorra van szükség egy most nyílt irodában?

Egy cégalapítás rengeteg feladattal jár: a jogi formaságok elintézésén kívül az egyik legfontosabb teendő az iroda berendezése. Milyen irodabútorra van szükség egy most nyílt irodában?
5 fiatalos dolgozószoba – hogy otthon is öröm legyen a munka

5 fiatalos dolgozószoba – hogy otthon is öröm legyen a munka

Vagyunk úgy néhányan, akik otthon is íróasztal elé ülnek, hogy elfoglalják magukat a munkahelyről hazavitt teendőkkel, vagy egyéb más téren irodai munkára kényszerülnek. Ma 5 fiatalos, modern dolgozószobát mutatok be.

 


 

Bahama irodabútor

Bahama irodabútor

Malibu irodabútor

Malibu irodabútor

Ravenna irodabútor

Ravenna irodabútor

Aramis irodabútor és dolgozószoba

Aramis iroda- és dolgozószoba bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor