- irodabútor vásárlás Budapest és környékén -

Társ a munkában: a jó íróasztal – Íróasztal, számítógépasztal választás

Irodába, dolgozószobába vagy dolgozó sarokba keresünk ideális íróasztalt vagy számítógépasztalt? Manapság szinte egyre megy, hiszen a számítógépasztalok billentyűzettartót is rejtenek, de mindkét típusnak megvannak a maga sajátosságai. Hogyan válasszunk?

Jó munkához nemcsak idő kell, hanem megfelelő felszerelés is – egyik alapvető dolog az asztal! Mivel manapság sokan használnak laptopot, szinte nincs jelentősége annak, hogy sima íróasztalt vagy számítógépasztalt választunk-e, de természetesen vannak kifejezetten a gép tárolásához alakított asztalok. Nem is akármilyenek!

 

Számítógépasztal

 

Akár az iroda, akár a dolgozószoba terébe keresünk egy minden szempontból megfelelő író- vagy számítógépasztalt, külseje és kialakítása lesz döntő számunkra.

Nemcsak az a fontos, hogy a megálmodott miliőbe illik-e. Asztali tevékenységeinkhez megfelelő méretű asztallapra és tárolóhelyekre van szükségünk. Csak azt kell eldöntenünk, miből mennyi legyen – kell-e nagyobb fiókos rész, ajtókkal és fiókokkal, vagy csak egyikkel legyen felszerelve az íróasztal? Szeretnénk több kisebb polcot, kihúzható részeket, esetleg asztal végében levő rekeszeket, ahová minden fontos apróság befér? Csak az asztal egyik oldalán legyen fiókos rész, vagy mindkettőn?

A kifejezetten gépezésre tervezett számítógépes asztaloknál a fiókok kevésbé játszanak szerepet, a bútor a számítógép részeihez van alakítva: monitor- és billentyűzettartós, a háznak is van helye.

Hagyományos és L-alakú számítógépasztalokból, íróasztalokból is válogathatunk. Egy kisebb irodába, ahol nincsenek sokan, mindenkinek lehet mutatós, önálló asztala. Ha azonban praktikus, helytakarékos kialakítás a cél, a kiegészítő elemekkel összeköthető, egyszerű íróasztalokat érdemes választani: jobbos és balos változatban is kaphatók, kellemes fa árnyalatokban vagy akár fehérben!

 

Íróasztal

 

Ami a stílust illeti, a klasszikustól a minimálig számos mutatós irodai asztal várja, hogy őt válasszuk a berendezéshez! A természetes megjelenésű bútorokat szeretjük? Válasszunk fenyő íróasztalt vagy számítógépasztalt, a legkülönbözőbb kialakításban kaphatók. Rendkívül elegánsak a tekintélyt parancsoló, masszív klasszikus író- és számítógépasztalok: antikoltan vagy akár patinázott dió színben. Főnöki irodába különösen illenek!

Ha a modern vonalak, a szögletes megjelenés csábít bennünket, a legkülönfélébb kialakítású és megjelenésű bútorlapos íróasztalok közül válogathatunk – egészen rendhagyóakat is találunk. Ha valami egyedi kell, a két mutatós szín kombinációjával készült modellek jó választások lehetnek.

Ha a légies megjelenésű, egyszerű, de modern fém számítógépasztalok a gyengéink, ügyes és helytakarékos dolgozósarkot rendezhetünk be a segítségükkel – görgős változatban, sőt, üvegasztalként is kaphatók! Görgős és állítható notebook asztalok szintén rendelkezésünkre állnak. Csak az igényeket kell felmérni – hamar meglesz az igazi!


íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

 

Cimkék: irodabútor, irodai bútor, iroda, dolgozószoba, irodabútor Budapest, íróasztal, számítógépasztal, irodai asztal,


Kapcsolódó cikkek

Kreatív irodai térelválasztások

Kreatív irodai térelválasztások

Egyes munkakörök megkövetelik, hogy a többi munkaállomástól elkülönítve működjenek, így érthető az igény a térelválasztásra. Ezt az irodákban kreatív módon is meg tudjuk tenni.
Otthonos irodák a hatékony munkavégzésért

Otthonos irodák a hatékony munkavégzésért

Egy jó vezető felismeri azt, hogy a munkahelyi környezet kialakítása révén ösztönözni tudja dolgozóit, az iroda otthonos kialakításával kellemes hangulatot teremt, hatékonyabb lesz a munkavégzés, ami a cég sikereihez járul hozzá. Lássuk mit ...
A korszerű vezetői irodák berendezése

A korszerű vezetői irodák berendezése

Amennyiben irodabútor vásárlás előtt áll, mert az új irodába új bútorra van szüksége, vagy éppen a régit szeretné lecserélni valami újra, amely eleget tesz a 21. századi követelményeknek, nézze meg a Born és a TorrZ irodabútor családok kínálatát..
Ne feledkezzünk meg a kiszolgáló és pihenőhelyiségekről!

Ne feledkezzünk meg a kiszolgáló és pihenőhelyiségekről!

Az iroda berendezéséhez hozzátartozik a kiszolgáló és pihenőhelyiségek bútorzata is. Ne hagyjuk figyelmen kívül ezek praktikus és kényelmes bútorokkal való berendezését sem.
Mert nem mindenki szeret szerelni - Bahama irodabútor

Mert nem mindenki szeret szerelni - Bahama irodabútor

Az építés és szerelés kiváló mulatság, de nem biztos, hogy mindenkinek tetszik, különösen, ha nagy értékű termékekről van szó, amelyeket hosszú távú használat szándékával vesz az ember.

 


 

Bahama irodabútor

Bahama irodabútor

Malibu irodabútor

Malibu irodabútor

Ravenna irodabútor

Ravenna irodabútor

Aramis irodabútor és dolgozószoba

Aramis iroda- és dolgozószoba bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor