- irodabútor vásárlás Budapest és környékén -

Vidám hangulat fotelekkel, kanapéval

Bár talán általánossá váltak Magyarországon a pasztell színű, gyakran fehér irodák, ezekről a helyiségekről nem mondhatjuk el, hogy annyira ösztönzőleg hatnának a pszichénkre, a munkakedvünkre. Sőt, egy idő után még a szemünk is káprázik a falak színétől. Természetes, hogy a cégvezetők nem tehetik meg azt, hogy a legújabb trendeket követve fessék ki az irodában a falakat, és a legújabb dizájnnal rendelkező bútorokkal rendezzék át a helyiségeket. Nincs is erre szükség, ám mindenképp hasznos, ha legalább egy-két olyan bútordarab áll az irodában vagy a tárgyalóban, amely feldobja a hangulatot, és otthonosabbá varázsolja kicsit a légkört. Itt vannak például ezek a dizájnos és színek fotelok és kanapék…

 

 

Kanapé és színes fotelok az irodában

Minden iroda része egy olyan sarok vagy elkülönített rész, ahol a tárgyalásokat, megbeszéléseket bonyolítja le a cég vezetője. Gyakran saját irodájának része ez a terület, amely kényelmes és praktikus megoldás is egyben. Amennyiben ezt a tárgyalónak kinevezett részt vidám, üde bútorokkal színesítjük meg, még a hangulatunkra is kedvezőbb hatása lesz, ennek köszönhetően pedig még egy megbeszélés vagy fontos üzleti tárgyalás kimenetelét is pozitív előjelűre varázsolhatjuk. Színes fotelek, egy dizájnos kanapé, és máris feldobtuk még az unalmas, szürke helyiséget is.

 

 

A kényelem maga

Az a jó a színes, vagy épp semleges színű, de divatos vonalvezetésű fotelekben és kanapékban, hogy nem csupán a hangulatot dobják fel a színek és a formák által, vagyis nem csak kiegészítő szerepét töltik be az irodában vagy a tárgyalóban, hanem ülőbútorok, vagyis berendezési tárgyak is. Nem is akármilyenek. Ugyanis a fotelek és kanapék egy-egy tárgyalás vagy megbeszélés alkalmára ülőalkalmatosságként szolgálnak majd, és még ha hosszúra is nyúlik a program, maximális kényelmet biztosítanak. Kell ennél több egy hangulatos irodáért és egy sikeres tárgyalásért? Természetesen. De lássuk be, egy-egy vidám, formás bútordarabbal igen is sokat tehetünk a hangulatért és a sikerekért is.


íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

 

Cimkék: kanapé, fotel, iroda, dolgozószoba, színek,


Kapcsolódó cikkek

Irodaszék, de melyiket válasszam?

Irodaszék, de melyiket válasszam?

A választásnál induljunk ki a legfontosabb dologból, vagyis a kényelemből, a komfortból. Milyen funkciót fog ellátni az irodaszék és naponta mennyit fogja használni?
Ombra irodai bútor – Irodabútor az igazán határozottaknak!

Ombra irodai bútor – Irodabútor az igazán határozottaknak!

Egy igazán férfias és modern irodabútorra vágyunk? Megtaláltuk a munkához a társunk! Sötét és világos színben is miénk lehet ez a minimalista terekbe is kiváló irodaberendezés!
Natalia irodabútor - komoly és tekintélyt parancsoló

Natalia irodabútor - komoly és tekintélyt parancsoló

A bútorcsalád elnevezése ne tévesszen meg senkit. A lágy hangzású, női név mögött masszív, tekintélyt parancsoló és elegáns irodai bútordarabok rejtőznek.
Hogyan hozzuk létre a tökéletes otthoni irodát?

Hogyan hozzuk létre a tökéletes otthoni irodát?

Sokak álma az otthoni munkavégzés, ezzel időt, energiát takaríthatnak meg. Az otthon melegében pedig sokkal könnyebben megy a munka. Ehhez azonban szükséges egy tökéletes iroda is.
Kényelem és szépség a mai modern irodában - Format irodabútor

Kényelem és szépség a mai modern irodában - Format irodabútor

A Format bútorcsalád a gondos tervezés, a széleskörű használhatóság és az igényes megjelenés jegyében készült. Szépség, elegancia és kiváló minőség jellemzi egyedi, letisztult stílusát.

 


 

Bahama irodabútor

Bahama irodabútor

Malibu irodabútor

Malibu irodabútor

Ravenna irodabútor

Ravenna irodabútor

Aramis irodabútor és dolgozószoba

Aramis iroda- és dolgozószoba bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor