- irodabútor vásárlás Budapest és környékén -

Klasszikus stílus irodában, dolgozószobában

Sokan ódzkodnak a klasszikus stílusú irodaberendezéstől, mert ódivatúnak, régiesnek tartják. Azt azért nem árt tudni, hogy a szép kidolgozású, impozáns, tömörfa bútorok nagyon is maiak, divatosak, és valódi értéket képviselnek. Nem hiába presztízs értékű, komoly, megbízható és tekintélyt parancsoló egy-egy klasszikus iroda, emellett pedig melegséget áraszt és otthonos hangulatot varázsol a munkahelyünkre. Manapság már annyiféle színben, mintázattal vásárolhatunk irodabútort, hogy még azok is találnának maguknak tetsző kivitelben, akik egyébként inkább a modern bútorokra esküsznek. Lássunk néhány rendkívül esztétikus klasszikus irodát, ötletek és inspiráció gyanánt.

 

 

Natalia irodabútor család

Világos vörösfenyő sibu és világos primavera meggy színekben rendelhető irodabútor. Közel 20 elemből válogathatjuk össze azokat a darabokat, amelyek az irodába vagy dolgozószobába szükségesek. Általában az iratoknak kell a tárolóbútor, de a Natalia erre is megannyi megoldást kínál. Vitrines szekrények, megannyi kivitelű, fiókos és polcos komódok is megtalálhatók a kínálatban, így biztos lehet benne, hogy minden iratát el tudja pakolni a bútordarabokban. Természetesen az elemek között a számítógépasztalt is megtaláljuk, amely hasonlóan a bútorcsalád többi tagjához, ízléses, elegáns, szépen kidolgozott, emellett persze strapabíró és masszív, hiszen minőségi anyagokból készült.

 

 

Kora irodabútor család

Az eleganciát és tekintélyt sugárzó samoa king szín is nagyban hozzájárult, hogy ilyen esztétikus kivitelű bútorcsalád született. Ám nem csak a színek, de az aprólékos kidolgozás, a minőségi anyagok is értékessé teszik ennek a bútorcsaládnak az elemeit. Szögletes vonalvezetés, bronz színű fogantyúk teszik még tökéletesebbé, amely a helyiségben is tükröződni fog. Válogassa össze a több, mint 25 elem közül azokat a bútordarabokat, amelyekre szüksége van az iratok és könyveinek tárolására. Természetesen számítógépasztalt is talál a kínálatban, mely fiókokkal és polcos résszel is el lett látva, hogy minden kéznél legyen, amire munkája során szüksége van, és hogy a munka kényelmes körülmények között teljen.

 

 

Bawaria irodabútor család

A Bawaria irodabútor család kellemes dió színe melegséget áraszt, otthonos hangulatot varázsol a helyiségbe. Öröm lesz bemenni az ezzel a bútorral berendezett irodába vagy dolgozószobába. Ám nem csak a színe, hanem az aprólékos kidolgozása, a szögletes és íves formák találkozása miatt is rendkívül esztétikus látványt nyújt. Közel 20 eleme közül Ön is megtalálja majd azt a polcos szekrényt, polcos vagy fiókos komódot, illetve számítógépasztalt, amelybe beleférnek az iratai, a szakkönyvei, és amilyen asztal mellett kényelmesen tud dolgozni.


íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

 

Cimkék: irodabútor, irodabútor Budapest, irodai bútor, dolgozószoba, klasszikus irodabútor, klasszikus,


Kapcsolódó cikkek

Masszív és olcsó irodabútor?

Masszív és olcsó irodabútor?

Masszív és olcsó irodabútor? – Ravenna irodabútor, ha egy elegáns, mégis praktikus és nem túl drága irodabútor az elképzelésünk!
Corso az irodabútor, melynek még stílusa is van

Corso az irodabútor, melynek még stílusa is van

Lazaságban verhetetlen. Küllemben időtálló. Árban versenyképes. Minőségben kiváló. Színeiben több mint változatos, hiszen mindegyik darabja rendelhető bükk, cseresznye, calvados és juhar változatban is.
Ülőgarnitúra az irodába - profiknak ajánlott

Ülőgarnitúra az irodába - profiknak ajánlott

Manapság az ülőgarnitúra egyre gyakoribb eleme az irodáknak. Ennek valószínűleg több oka is van. Először is egy kanapé, vagy egy fotel több, mint puszta ülőalkalmatosság.
Érezd jól magad az irodában!

Érezd jól magad az irodában!

Az iroda munkahely – de ki mondta, hogy nem érezhetjük benne kellemesen magunkat? Egy megfelelő bútor nemcsak a kezünk alá dolgozik, de jó hangulatú környezetet is teremt.
Otthonos irodát a munkához!

Otthonos irodát a munkához!

Otthonos irodát a munkához! Milyen a jó iroda? Nemcsak az a lényeg, hogy jól mutasson – legyen praktikus és könnyen kezelhető. Persze, a stílusa, hangulata sem mindegy…!

 


 

Bahama irodabútor

Bahama irodabútor

Malibu irodabútor

Malibu irodabútor

Ravenna irodabútor

Ravenna irodabútor

Aramis irodabútor és dolgozószoba

Aramis iroda- és dolgozószoba bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor