- irodabútor vásárlás Budapest és környékén -

Új év, új irodabútor a klasszikus stílus szerelmeseinek

Az új év valamiféle megújulás, újrakezdés az életünkben. Január elsején tele vagyunk tervekkel, jobbnál jobb elképzelésekkel, és az új célok eléréséért mindent meg is teszünk az év folyamán. A zseniális ötletek azonban nem mindegy, hogy milyen körülmények között születnek. Tény és való, hogy egy kellemes légkörű, otthonos irodában vagy dolgozószobában jobban megy a munka, a színek harmóniája, a bútorok esztétikus kivitele is hozzájárul a szellemi frissességhez, ösztönzőleg hatnak a kreatív gondolatokra, javítják a dolgozók komfortérzetét és hangulatát is. Ennek fényében miért is ne cserélhetnénk le már év elején az irodabútorokat az irodában vagy dolgozószobában egy új, stílusos, kellemes atmoszférát teremtő bútorra? Legyen például a Kora irodabútor család…

 

 

Kora irodabútor család – elegancia és praktikum

A Kora irodabútor család 2 kellemes színben áll a vásárlók rendelkezésére. A konzervatívabbak a „samoa king”, azaz sötétbarna színű bútorokat, míg a modernebb, fiatalosabb kivitelt, mégis a klasszikus stílust kedvelők az elegáns fehér színű kivitelt választják. A bútorcsalád elemeit természetesen nem csak az iroda és a dolgozószoba, hanem a nappali berendezésének kiegészítésére is remek választás. Széles elemválasztékának köszönhetően az egyes elemek nagyon jól kombinálhatók egymással. Mindezek mellett Ön választja ki azokat a darabokat, amelyekre szüksége van az iratok tárolására, illetőleg a nappaliban tárolt holmi elhelyezésére.

 

 

A közel 30 elem mindegyike klasszikus stílusban készült, mely elegáns, tekint parancsoló kivitelű és a komoly vezetők bútora. Finoman kidolgozott részletek, díszlécekkel ellátott elemek, szögletes vonalvezetés jellemzi ezt a bútorcsaládot, melyet a patinás rézfogantyúk egészítenek ki. A fogantyú kivitele, kidolgozása és színe is tökéletes harmóniában áll az elemek színével és megjelenésével.

Az elemek között polcokkal és fiókokkal kiegészített számítógépasztal, nagyméretű, megannyi irat vagy egyéb holmi tárolására alkalmas tükrös szekrények, esztétikus megjelenésű vitrinek és megannyi komód megtalálható. Természetesen az étkezőasztal és a dohányzóasztal sem maradt ki a sorból, ennek köszönhetően pedig nem csak a nappaliban, hanem az étkezőben is nagy hasznát veszi ezeknek a praktikus bútoroknak. TV-asztalokat és könyvespolcot, valamint még tükröt is talál az impozáns darabok között.

Önnek melyik színű kivitelben tetszik?


íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

 

Cimkék: irodabútor Budapest, irodabútor, elegáns irodabútor, vezetői irodabútor, klasszikus irodabútor, dolgozószoba,


Kapcsolódó cikkek

New York irodai bútor - Nem baj, ha a régiest szeretjük!

New York irodai bútor - Nem baj, ha a régiest szeretjük!

Rajongunk a konzervatív megjelenésű, rusztikus bútorokért? Ne habozzunk, minden további nélkül berendezhetjük irodánkat ebben a stílusban!
A korszerű vezetői irodák berendezése

A korszerű vezetői irodák berendezése

Amennyiben irodabútor vásárlás előtt áll, mert az új irodába új bútorra van szüksége, vagy éppen a régit szeretné lecserélni valami újra, amely eleget tesz a 21. századi követelményeknek, nézze meg a Born és a TorrZ irodabútor családok kínálatát..
Galant irodabútor – Visszafogott elegancia, kifejezetten irodába!

Galant irodabútor – Visszafogott elegancia, kifejezetten irodába!

Elegáns, de mégsem klasszikus, igényes, de nem régies: ha egy igazán irodai hangulatú, modern bútort szeretnénk, a Galant modellek tökéletes választásnak bizonyulhatnak.
Fordítsunk időt irodánk karbantartására, ápolására

Fordítsunk időt irodánk karbantartására, ápolására

Miután elkészültünk az iroda berendezésével, a megálmodott dizájn kialakításával gondoljunk arra, hogyan fogjuk karbantartani, ápolni a meglévő bútordarabokat, hogy hosszú távon kiszolgálják igényeinket.
A 21. századi iroda tárgyalóhelyisége

A 21. századi iroda tárgyalóhelyisége

Amennyiben az irodája kialakítása és berendezése előtt áll, mindenképp érdemes átgondolni, hogy szükséges-e tárgyalóhelyiséget, vagy legalább egy tárgyalósarkot kialakítani. Néhány ötletet a cikkben talál.

 


 

Bahama irodabútor

Bahama irodabútor

Malibu irodabútor

Malibu irodabútor

Ravenna irodabútor

Ravenna irodabútor

Aramis irodabútor és dolgozószoba

Aramis iroda- és dolgozószoba bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor