- irodabútor vásárlás Budapest és környékén -

Masszív és olcsó irodabútor?

Egy elegáns, mégis praktikus és nem túl drága irodabútor az elképzelésünk? Ha szeretjük a modern megjelenésű bútort, amely azonban kellően masszív a munkához, szavazzunk a Ravennára!

Ki mondta, hogy a modern bútorok nem lehetnek elegánsak? Ha azt szeretnénk, hogy az iroda megjelenésében domináljon az elegancia, de mégsem akarjuk hagyományos, sőt klasszikus bútorokkal berendezni, a Ravenna irodabútor a nekünk való választás!

 

Ravenna irodabútor

Ravenna irodabútor

 

Segítségével olcsón és ízlésesen berendezhetjük a dolgozószoba vagy az iroda terét, bármilyen is a formája, bármekkora is a tér!

A Ravenna irodabútor kínálatában szép, egyenes vonalvezetésű bútorokat találunk, amelyeket kedvenc árnyalatunknak megfelelően bükk, juhar, éger, calvados, cseresznye vagy mogyoró színben rendelhetjük meg. Így már semmi sem állhat utunkba, ha megtetszettek ezek a praktikus és mutatós irodabútorok!

Irodaszekrényekkel, íróasztalokkal, polcos elemekkel egyaránt felszerelhetjük irodánkat vagy dolgozószobánkat, számos modell közül tudunk választani.

Lássuk mindjárt a legszükségesebbet: íróasztal, sőt íróasztalok minden irodába kellenek – egyszerű vonalvezetésű, fiók nélküli modellekkel szolgál ez a bútorcsalád, amelyeket azonban különféle módon variálhatunk.

A kiegészítő elemeknek köszönhetően méretes L-alakú asztalokat csinálhatunk belőlük vagy megnagyobbíthatjuk az asztal felületét egy elegáns félkör alakú elemmel. Természetesen a fiókokat is pótolja valami: fiókos konténereket kérhetünk az asztalokhoz, amelyek – különösen, hogy görgősek -, könnyen alájuk igazíthatók. Kihúzható tároló részükben elhelyezhetjük azokat a dolgokat, amelyek leginkább kéznél kell hogy legyenek!

 

Ravenna irodabútor

Ravenna irodabútor

 

Ha az iroda vagy a dolgozószoba megbeszélések színhelye is, tárgyaló asztalokra is szükségünk lesz – több méretben rendelhetjük meg őket, szögletes és lekerekített élekkel: többen is kényelmesen körbeülhetik őket.

Egy irodában, dolgozószobában mindig szükség van tároló helyekre: nyitott polcos szekrények vagy ajtós szekrények formájában – bármelyik ötlet tetszik is jobban, megvalósíthatjuk. Két vagy több polcos, keskenyebb vagy szélesebb polcos szekrényekből, ajtós és polcos irodaszekrényekből válogathatunk, amelyeket ízlés szerint rakosgathatunk egymás mellé vagy egymástól távol. A nagyméretű irodaszekrényekben még ruhák tárolására is van lehetőség – nagy előny, ha a hirtelen jött megbeszéléshez vagy egy céges vacsorához helyben van egy elegáns cipő és öltöny…

Különösen mutatósak az üvegajtós, vitrines változatok, amelyekbe nemcsak a dossziékat helyezhetjük el – azok zárt ajtók mögött is jó helyen vannak -, de megmutathatjuk az okleveleket, kedvenc dísztárgyainkat és akár szeretteink fényképeit is. Mindjárt barátságosabb lesz az iroda hangulata!

Magasító elemekkel azonban a kisebb szekrényekhez is toldhatunk tároló helyet.

A számos mutatós elemmel könnyedén variálható a berendezés – sőt, a nyitott, polcos záróelemekkel elegáns lezárást adhatunk egy-egy szekrénysor végének.

Nem teljes az iroda, ha néhány apróság nem szolgálja az ott dolgozók kényelmét: az irodabútor kínálatába ruhafogas, virágtartó és dohányzóasztal is tartozik a bútorok stílusában. Ideális választás!


íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

 

Cimkék: irodabútor, irodai bútor, iroda, dolgozószoba, irodabútor Budapest,


Kapcsolódó cikkek

A jó főnök Aramis-ra vadászik - Aramis nappali és irodabútor

A jó főnök Aramis-ra vadászik - Aramis nappali és irodabútor

Ha az ember vezető pozícióba kerül, irodáját általában komoly, tekintélyt parancsoló stílusban szeretné berendezni. Erre a célra a rusztikus bútor tökéletesen megfelel …
Office irodabútor család – elemes megoldás

Office irodabútor család – elemes megoldás

Irodánk berendezésének tervezésekor rengeteg szempontot kell figyelembe vennünk. Elsősorban azt kell szem előtt tartanunk, hogy milyen funkcióknak kell, hogy megfeleljenek a bútordarabok.
Kreatív irodai térelválasztások

Kreatív irodai térelválasztások

Egyes munkakörök megkövetelik, hogy a többi munkaállomástól elkülönítve működjenek, így érthető az igény a térelválasztásra. Ezt az irodákban kreatív módon is meg tudjuk tenni.
Használjuk ki a mozgathatóság előnyeit!

Használjuk ki a mozgathatóság előnyeit!

A bútorgyártásban az egyik legnehezebb dolog, hogy ki kell szolgálni a vásárlók folyamatosan változó igényeit. A gyártók természetesen folyamatosan igyekeznek ennek eleget tenni, aminek eredményeképpen sokszor igen különleges megoldásokkal találkozhatunk.
Ülőgarnitúra az irodába - profiknak ajánlott

Ülőgarnitúra az irodába - profiknak ajánlott

Manapság az ülőgarnitúra egyre gyakoribb eleme az irodáknak. Ennek valószínűleg több oka is van. Először is egy kanapé, vagy egy fotel több, mint puszta ülőalkalmatosság.

 


 

Bahama irodabútor

Bahama irodabútor

Malibu irodabútor

Malibu irodabútor

Ravenna irodabútor

Ravenna irodabútor

Aramis irodabútor és dolgozószoba

Aramis iroda- és dolgozószoba bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor