- irodabútor vásárlás Budapest és környékén -

Dolgozószoba kis helyen

Vannak napok, mikor haza kell vinnünk a munkát, és le kell ülnünk otthon az asztalhoz dolgozni. Bár szívesebben játszanánk a számítógépes kedvenc játékunkon, és előttünk van az idilli kép is, ahogy a kandalló előtt, vastag takaróban szürcsöljük a kedvenc forró teánkat egy párnahalom közepén, nekünk mégis dolgozni kell, vár az íróasztalunk, és az a nagyrakás papír. Olyanok is akadnak, akik már berendezkedtek az otthonukba a papírmunka elvégzésére, ám olyanok is vannak, akik az étkezőasztal mellett próbálkoznak a munkával. Visszatérő téma, hogy nem akad elég hely egy saját dolgozószobára a lakásban, mert van, amikor nem is szükséges, és van, amikor nincs is lehetőség. Most olyan dolgozószobákat és ötleteket mutatok be, amikor kis helyen is sikerült kialakítani egy munkára alkalmas kuckót.

 

 

A korábbi „lomos” helyén kialakított home office

Ahogy az enteriőrön is látszik, a lakás lomokkal telerakott kis helységét kibontva, a küszöböt eltávolítva, a folyosó padlóburkolatával egységesen leparkettázva, és néhány polc elhelyezésével nagyon kis csinos dolgozósarok lett kialakítva. A helyiség kis méretéből adódóan a falak teljesen világos, fehér színnel lettek lefestve, hogy ezzel is növeljék a teret, és elkerüljék a zsúfoltság érzését. Mivel természetes fény nem jut a zugba nyílászárók hiányában, így a polcok alatt elhelyezett fényforrásokkal pótolták a világítást, ezzel is tágítva a teret. A kis beugró szemközti fala hasonló burkolatot kapott a padlóéval, a polcok pedig sötétebb árnyalatukkal dominálnak a dolgozósarokban. Ugye milyen csinos kuckó lett belőle?

 

 

Dolgozóasztal a nappaliban vagy hálóban

Van, amikor muszáj dolgoznunk valahol, és ha más nincs, a nappaliból vagy a hálószoba területéből kell lecsípnünk egy darabot, legalább egy asztalnak, és pár kiegészítő számára. A fotón jól látszik, mennyire ötletesen lett kialakítva ez a csajos home office. Egy egyszerű fa lécekből összerakott, fehérre festett íróasztal, a természetes, világosbarna színű tárolókkal kiegészítve remek hangulatot varázsol. Ehhez jön néhány kiegészítő, mint egy formás lámpa, vagy váza, illetve rendkívül otthonossá varázsolható az összkép néhány falra helyezett, színben harmonizáló képpel. Ön is szívesen dolgozna itt?

 

 

Műhelyből iroda

A koszos kis műhely, mely már csak tárolóhelyiségnek funkcionált az utóbbi időben, kis dolgozószobává lett átalakítva. Nagyon ötletes megoldásokat alkalmaztak, szinte fillérekből, hiszen nem is volt másra szükség, csak festékre. A falat hófehérre meszelték, míg a korábban a helyiség részét képező fém polcrendszer is fehér színt kapott. Micsoda változás, nem igaz? A kopott, szürke, lehangoló sufni helyett egy elegáns, fiatalos, szellős kialakítású kis irodává vált a helyiség. A piros kiegészítők ezt még fokozzák, játékos, vidám hangulatot csempészve a dolgozószobába. Itt már kényelmes, jó hangulatban mehet a munka. Ön is elfogadná?

Mint láthattuk, néhány jó ötlettel, fillérekből alakíthatunk ki kis helyen otthoni dolgozószobát, ahol öröm lesz dolgozni.


íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

 

Cimkék: home office, dolgozószoba, irodabútor, polc, íróasztal,


Kapcsolódó cikkek

Forgószékkel kényelembe – munka közben is!

Forgószékkel kényelembe – munka közben is!

Ha kényelmes, de mutatós, sőt dizájnos irodaszékre vágyunk, nem kell a régi, sötét színű, egyszerű forgószékekre hagyatkoznunk - ma már szabadon válogathatunk a legkülönfélébb, izgalmas modellek között!
Mire figyeljünk call center kialakításánál

Mire figyeljünk call center kialakításánál

A növekvő üzleti szférában a call centerek fokozatosan egyre fontosabbá vállnak. Nemcsak az ügyfélszolgálat, a technikai támogatás eszközei, hanem az értékesítésben is részt vesznek.
Gyors tippek rusztikus hangulatú iroda berendezéséhez

Gyors tippek rusztikus hangulatú iroda berendezéséhez

Minden vezetői iroda saját hangulatú, a benne dolgozó ízlésvilágát, gondolkodásmódját tükrözi vissza. Amellett, hogy használójának kényelmét is biztosítja, az irodába betérő ügyfelek számára képet ad a cégvezetésről.
Ilyen színeket használjunk az irodában!

Ilyen színeket használjunk az irodában!

A feng shui hívei pontosan tudják, hogy milyen sok múlhat azon, hogyan rendezik be az irodájukat. Akik hisznek ebben a módszerben, azok állítják, hogy a gyakran használt helyiségek berendezése képes befolyásolni sorsunk alakulását.
Az ősz színei az irodában

Az ősz színei az irodában

Kétségtelenül itt az ősz, de mit tehetnénk, hogy az irodában továbbra is hatékonyak maradjunk, legyen kedvünk élni, dolgozni, lendületesen teljen a napunk, és legalább feleannyira legyünk energikusak, mint nyáron voltunk? Vigyünk színt az irodába.

 


 

Bahama irodabútor

Bahama irodabútor

Malibu irodabútor

Malibu irodabútor

Ravenna irodabútor

Ravenna irodabútor

Aramis irodabútor és dolgozószoba

Aramis iroda- és dolgozószoba bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor