- irodabútor vásárlás Budapest és környékén -

Az irodát Malibuba, vagy Malibut az irodájába?

Fontos, hogy az irodában is kellemesen érezzük magunkat, hiszen akkor a munka is jobban megy! Ha egyedi bútorok vesznek körül, melyeket ráadásul számos színben kérhetünk, garantált a jó hangulat!

Készen áll az iroda vagy a dolgozószoba, de bútorokat még nem találtunk bele? Nem tudjuk eldönteni, milyen stílusú és árnyalatú irodabútor lenne a legmegfelelőbb? Válasszuk a Malibu irodabútort, amely nemcsak masszív és praktikus, de egyedi megjelenéssel és kellemes hangulattal is körülvesz!

 

Malibu irodabútor

Malibu irodabútor

 

Egy megnyugtató fa árnyalat mindig jó hatással van az emberre – a Malibu irodabútort bükk, éger, juhar, cseresznye, calvados és mogyoró színben rendelhetjük, ezért a szín semmiképp sem állhat útjába, hogy ez a mutatós berendezés a miénk legyen!

Az íróasztal az egyik elsőszámú bútor, amelynek lennie kell az irodában. Számos változat közül választhatunk: ha csak egy sarokba rakható asztal kell, kihúzható billentyűzettartóval vagy kifejezetten kisebb számítógépasztalt szeretnénk, ugyanúgy beszerezhetjük, mint ha egyszerű megjelenésű, de bőséges hellyel szolgáló íróasztalra van szükségünk, amelyen elfér a számítógép és kényelmesen dolgozhatunk is mellette.

Több méretben kaphatók, így minden igényt kielégítenek. Nem is szólva arról, hogy az asztalok egymás mellé rendezhetők, akár L-alakú formában is elhelyezhetők – hogy remekül is mutasson ez a variáció, arról a külön kérhető íróasztal sarokelemek és lezáró elemek gondoskodnak!

Az íróasztalok mellé szükségünk lesz fiókos részre is, amely alapból nem jár hozzájuk – de egy-egy, igény szerinti konténerrel, amely egyszerűen az asztal alá vagy mellé helyezhető, máris előáll tökéletes tárolóhelyünk! A fiókos konténerek ajtóval vagy csak fiókokkal lehetnek a miénk: zárható a felső fiók, vagy akár az összes is.

Tárgyaló asztalokkal is szolgál a Malibu irodabútor család, kisebb vagy nagyobb változatban, hogy helyben megoldhassuk a megbeszéléseket!

De hogyan is mutatna egy iroda vagy dolgozószoba szekrények nélkül? Válasszuk ki azokat a darabokat, amelyekre szükségünk van: polcos, de csukható ajtós modellbe szeretnénk elpakolni a fontos iratokat, dokumentumokat? Kisebb és nagyobb méretben kérhetjük, egy-vagy több polcos változatban, hogy mindennek meglegyen a pontos helye, ráadásul az ajtók zárhatóak is.

Akasztós szekrényre is szükségünk lehet, amelybe szintén számos dobozt, aktát el tudunk helyezni, de kiváló rejtett helye van benne a ruháknak, cipőknek is – ami nem hátrány, ha üzleti tárgyalást kell lebonyolítanunk!

Ám hogy ne csak irodaszekrényekkel legyen tele az iroda vagy a dolgozószoba fala, törjük meg a sort alacsonyabb, nyitott irodai könyvespolcokkal, vagy „álljon közéjük” üvegajtós,polcos irodaszekrény! Rájuk rakhatjuk a könyveket, de dísztárgyakat, fotókat is, amelyek még barátságosabbá, hangulatosabbá teszik a helyiséget, és lehetőséget adnak egy kis ábrándozásra is!


íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

 

Cimkék: irodabútor, irodai bútor, iroda, irodabútor Budapest, dolgozószoba,


Kapcsolódó cikkek

A nagypolgári stílus kedvelőinek - Kora irodai bútorcsalád

A nagypolgári stílus kedvelőinek - Kora irodai bútorcsalád

Azok számára, akik az állandóságot kedvelik, a polgári stílusú lakberendezés elemeit ajánljuk. A tradicionális formavilág a Kora bútorcsaládban is visszaköszön.
5 módszer, amivel személyesebbé tehetjük irodánkat

5 módszer, amivel személyesebbé tehetjük irodánkat

Napunk nagy részét az irodában töltjük, szinte már a második otthonunknak tekinthetjük azt. Miért kellene a szürke falakat és az irodaszereket bámulnunk egész nap? Változtassunk!
Dolgozószoba kis helyen

Dolgozószoba kis helyen

Visszatérő téma, hogy nem akad elég hely egy saját dolgozószobára a lakásban, mert van, amikor nem is szükséges, és van, amikor nincs is lehetőség. Most olyan dolgozószobákat és ötleteket mutatok be, amikor kis helyen is sikerült kialakítani egy ...
Csempéssze az otthon melegét irodájába állólámpával

Csempéssze az otthon melegét irodájába állólámpával

Világszerte használják otthonaik hangulatosabb megvilágítása érdekében az állólámpákat, miért ne lehetne ezt az érzést irodánkban is reprodukálni, egyszerű megoldással.
Formáljuk tárgyalóasztalunkat komfortossá

Formáljuk tárgyalóasztalunkat komfortossá

Üres és unalmas az irodai tárgyalóasztala? Van néhány tippünk, amellyel partnerei számára kellemesebbé teheti a megbeszéléseket.

 


 

Bahama irodabútor

Bahama irodabútor

Malibu irodabútor

Malibu irodabútor

Ravenna irodabútor

Ravenna irodabútor

Aramis irodabútor és dolgozószoba

Aramis iroda- és dolgozószoba bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor