- irodabútor vásárlás Budapest és környékén -

A korszerű vezetői irodák berendezése

Amennyiben irodabútor vásárlás előtt áll, mert az új irodába új bútorra van szüksége, vagy éppen a régit szeretné lecserélni valami újra, valami olyanra, amely széles elemválasztékának és a bútordarabok variálhatóságának köszönhetően a 21. századi korszerű igényekhez alkalmazkodik, akkor nem érdemes tovább keresgélnie. Ma két olyan irodabútor családot mutatok be, amely Önnek is tetszeni fog. Néhány érvet is felsorakoztatok, miért is ideális elemes bútorokból, saját magunknak összeválogatni az iroda berendezését. És rávilágítok arra a tényre is, hogy szép, tartós és praktikus irodabútorok is léteznek egyben, elfogadható áron.

 

 

Born irodabútor család

A Born irodabútor család egyszerű vonalvezetésű, letisztult stílusban készült elemeinek köszönhetően könnyedén berendezhetők a modern irodák, illetve a vezetői irodákba is megannyi mutatós, stílusos darab közül lehet válogatni. A 45 elem és 4 féle kellemes szín közül könnyedén megtalálhatjuk majd az iroda stílusához, színvilágához, illetve az ízlésünkhöz passzoló kivitelt. Az iratok tárolására többféle méretű és elosztású szekrények állnak rendelkezésre teli- és üvegajtós kivitelben is. Számos komód, illetve könyvespolc tartozik a család elemeihez, ahol ugyancsak szépen elrendezhetjük az irodában fellelhető iratokat.

 

 

A Born irodabútor család elemei 25 mm vastag laminált faforgácslapból készültek, a polcok 18 mm vastagok. Az élek védelme érdekében PVC élzárással lettek ellátva, ezzel is növelve a bútordarabok tartósságát. Külön kell szólnom az íróasztalokról. 160 és 170 cm széles változatok közül választhatjuk ki azt, amely megfelelő számunkra. Az asztallap vastagsága 38 mm, amely szinte egyedülálló az íróasztalok között. A gyártó 5 év jótállással garantálja a bútorok tartósságát.

 

 

TorrZ irodabútor család

Egy újabb elemes irodabútor család, mely a legkorszerűbb irodákba illik. Több, mint 40 egyszerű vonalvezetésű, letisztult formavilággal rendelkező, modern elem közül lehet összeválogatni azokat a darabokat, amelyek szükségesek az irodába. 3 nagyon kellemes színből lehet választani. A bútorcsalád elemei között többféle méretben, üveges és teliajtós kivitelben léteznek irattároló bútorok, illetve számos komód és könyvespolc is az iratok tárolására szolgál. 13 íróasztal gazdagítja az elemválasztékot, amelyek között a sarok íróasztalok és a fiókos kivitel is megtalálható. A gurulós konténerek és tárolók sem hiányozhatnak a praktikus elemek közül.

 

 

Mutatós, praktikus és tartós irodabútorok kedvező áron

Minden bútordarab tetején lévő panel, és az asztalok asztallapja egyaránt 38 mm vastag laminált faforgácslapból készült, mely szinte egyedülálló a többi irodabútor között. Az éleket itt is PVC élzárással látták el az élek védelme és a tartós használat érdekében. A gyártója ugyancsak 5 év jótállást biztosít az elemekre.

 

 

A praktikus bútordarabok elemeit mi magunk válogathatjuk össze az irodába, ennek pedig az a legnagyobb előnye, hogy nem lesz olyan elem, amely kihasználatlan marad. Csak olyan darabokat vásárolunk meg, amelyek szükségesek, ez pedig az iratok, a tárolandó mappák és dossziék, illetve könyvek mennyiségétől függ. Minden irodában egyedi. Mint láttuk, ezek a mutatós, modern irodabútorok rendkívül praktikus elemekkel is rendelkeznek, ugyanakkor nagyon tartósak is. Pillantson rá az árakra, és meglátja, nem is kell mélyen belenyúlnia a pénztárcájába. Ugye, hogy sikerült meggyőznöm…?

 


íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

 

Cimkék: irodabútor, elegáns irodabútor, modern, modern irodabútor, iroda, vezetői irodabútor,


Kapcsolódó cikkek

4 leginkább alábecsült iroda berendezési tárgy

4 leginkább alábecsült iroda berendezési tárgy

Az iroda berendezésekor nagy hangsúlyt fektetünk a székek, asztalok, tároló eszközök kiválasztására, azonban van néhány fontos, mégis alábecsült irodai berendezési tárgy.
Bawaria irodai bútor - Klasszikus kényelem az irodában!

Bawaria irodai bútor - Klasszikus kényelem az irodában!

A klasszikus bútorok láttán mindig nosztalgikus hangulat fog el bennünket – már csak egy kis komolyzene hiányzik! Mi lenne, ha ezt a hangulatot munka közben is átérezhetnénk?
Iroda berendezési trendek - 2017

Iroda berendezési trendek - 2017

Az energikus hangulat, a pozitív energiák kerülnek előtérbe a 2017-es iroda berendezési trendek kialakításakor. Vegyük figyelembe az alábbi nyolc szempontot is a tervezéskor.
Előnyös-e bőr bútort választani az irodába?

Előnyös-e bőr bútort választani az irodába?

Erősen megfontolandó milyen anyagok felhasználásával készült irodai bútort válasszunk, hiszen sok esetben több évig kell ezeket intenzíven használni.
5 módszer, amivel személyesebbé tehetjük irodánkat

5 módszer, amivel személyesebbé tehetjük irodánkat

Napunk nagy részét az irodában töltjük, szinte már a második otthonunknak tekinthetjük azt. Miért kellene a szürke falakat és az irodaszereket bámulnunk egész nap? Változtassunk!

 


 

Bahama irodabútor

Bahama irodabútor

Malibu irodabútor

Malibu irodabútor

Ravenna irodabútor

Ravenna irodabútor

Aramis irodabútor és dolgozószoba

Aramis iroda- és dolgozószoba bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor