- irodabútor vásárlás Budapest és környékén -

A jó főnök Aramis-ra vadászik - Aramis nappali és irodabútor

Ha az ember vezető pozícióba kerül, irodáját általában komoly, tekintélyt parancsoló stílusban szeretné berendezni. Erre a célra a rusztikus bútor tökéletesen megfelel …

Hamarosan el kell foglalnunk benne a helyünket, de még nem tudjuk, hogyan is legyen berendezve a vezetői iroda? Ha igazán igényes, komoly megjelenésű, exkluzív irodabútorban gondolkodunk, csak klasszikus megjelenésű lehet a választásunk!

 

Aramis elemes bútor

 

Az Aramis irodabútor családban nemcsak számítógépasztalt találunk, hanem mindent, ami egy elegáns irodába kell. Természetesen az otthoni dolgozószoba is tökéletesen berendezhető ezekkel a mutatós bútorokkal!

Kezdjük a legszükségesebbekkel! Kelleni fog tehát egy irodaasztal: gyönyörű, rusztikus, díszléces, elegáns megjelenésű, és lehetőleg nagyméretű, hogy minden kényelmesen elférjen rajta - ha kell, a számítógép is. A billentyűzettartó kényelmesen visszacsúsztatható. Több fiókos, de csukható ajtós résszel is rendelkezik, hogy fontos eszközeinket, dokumentumainkat minél több helyre bepakolhassuk.

Az iratok, szakkönyvek tárolására persze alkalmasabbak az irodaszekrények. Csak a rendelkezésre álló hely szabhatja meg, milyen típusúakat szerezzünk be: komódot egy széles fiókkal és több csukható ajtóval, vagy két ajtós, sok fiókos modellt, esetleg több kisebb fiókos szekrényt? Ez a csodás, rusztikus komód típus akár magas változatban is a miénk lehet.

Ha nem elég a hely, vagy egy mutatós, üvegajtós, vitrines részre is szükségünk lenne, a komódokra rátét szekrényt is találunk - még dísztárgyakat is elhelyezhetünk benne!

 

Aramis irodai bútor

 

Hogy az iroda vagy a dolgozószoba teljes legyen, klasszikus könyvespolcot, négyajtós akasztós szekrényt, üvegajtós vitrint vagy sarokszekrényt is találunk az Aramis bútorcsalád tagjai között. Sőt, ha van elég hely, még polcos, fiókos tv-állvány és dohányzóasztal is kerülhet a helyiségbe ugyanebben a stílusban.

Így nemcsak megsokszorozzuk a polcos irodaszekrények számát, de "teljes ellátással" is rendelkezik majd a helyiség: a szekrényben tárolhatjuk öltönyeinket, ha tévézni szeretnénk, annak sincs semmi akadálya.

Elsősorban nők részére készült a fiókos pipereasztal, a klasszikus dohányzóasztal azonban bármelyik dolgozószoba vagy iroda része lehet: mellé nyugodtan leültethetjük a vendéget és magunk is megpihenhetünk.

Bármelyikre is essen a választásunk, nemcsak méretes és praktikus bútort, hanem gyönyörű látványt is kapunk általuk: az elegáns, klasszikus lábak, a patinázott dió szín és a hozzá remekül illeszkedő, sárgaréz fogantyúk igazán előkelő megjelenést kölcsönöznek ezeknek az irodabútoroknak. Tökéletesek egy színvonalas irodához, de egy nappali is bármikor kiválóan berendezhető velük!  Éljünk a lehetőséggel!


íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

 

Cimkék: irodabútor, irodai bútor, iroda, dolgozószoba, irodabútor Budapest, elegáns irodabútor, klasszikus irodabútor,


Kapcsolódó cikkek

Friss, fiatalos üdeség - Topty elemes bútorcsalád

Friss, fiatalos üdeség - Topty elemes bútorcsalád

Otthoni irodánk kialakításához kiváló megoldást kínálnak a Topty elemes bútorcsalád modelljei. Friss, üde hangulatot teremtenek otthonunkban.
Letisztult, modern elegancia az irodában - Fill Evo irodabútor

Letisztult, modern elegancia az irodában - Fill Evo irodabútor

Szeretjük a letisztult vonalakat? A modern, de egyben elegáns, igényes és különleges megjelenést? A Fill Evo irodabútor tökéletes választás számunkra.
Otthonos irodák a hatékony munkavégzésért

Otthonos irodák a hatékony munkavégzésért

Egy jó vezető felismeri azt, hogy a munkahelyi környezet kialakítása révén ösztönözni tudja dolgozóit, az iroda otthonos kialakításával kellemes hangulatot teremt, hatékonyabb lesz a munkavégzés, ami a cég sikereihez járul hozzá. Lássuk mit ...
A jó döntés kulcsa, az előzetes mérlegelés

A jó döntés kulcsa, az előzetes mérlegelés

Íróasztal vásárlás előtt mérlegeljük igényeinket, lehetőségeinket. Csak így hozhatunk jó döntést, mellyel hosszú évekre meghatározzuk munkakörnye-zetünket.
Irodabútort webáruházból – Budapestről is!

Irodabútort webáruházból – Budapestről is!

Irodabútort webáruházból – Budapestről is! Nincs elég időnk és energiánk arra, hogy bejárjuk az egész várost az ideális irodabútor után kutatva? Egyszerűsítsük le életünket: válogassunk webáruházból!

 


 

Bahama irodabútor

Bahama irodabútor

Malibu irodabútor

Malibu irodabútor

Ravenna irodabútor

Ravenna irodabútor

Aramis irodabútor és dolgozószoba

Aramis iroda- és dolgozószoba bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor