- irodabútor vásárlás Budapest és környékén -

5 fiatalos dolgozószoba – hogy otthon is öröm legyen a munka

Vagyunk úgy néhányan, akik otthon is íróasztal elé ülnek, hogy elfoglalják magukat a munkahelyről hazavitt teendőkkel, vagy egyéb más téren irodai munkára kényszerülnek. Bár az irodában nem mi válogatjuk össze a bútorokat, amelyek nap mint nap, legalább 8 órán át körül vesznek, otthon, a saját kis home office-unkban igen.

Mindnyájan tudjuk, hogy ülni nem egészséges, éppen ezért nagyon fontos, milyen forgószéket választunk. Az íróasztal sem elhanyagolható bútordarab, hiszen a mérete megfelelő kell legyen a munkánkhoz mérten, és a tárolóbútoroknak is nagy szerep jut. Ám ez nem minden. Talán a legfontosabb a dolgozószoba berendezése kapcsán, hogy illeszkedjen az otthonunkba, vagyis ez a helyiség is otthonos legyen. Mert nem árt – ha már otthon is dolgoznunk kell - munka közben is jól éreznünk magunkat. Ma 5 fiatalos, modern dolgozószobát mutatok be.

 

 

Laptopozáshoz kialakított kuckó

Akinek nem sok irata van, és zömmel csak a laptopon elég dolgoznia, ennyire egyszerű dolgozószobát is összehozhat. Ami hangsúlyos, az a fal színe, és a falra ragasztott „kedves emlékek”. Ezekre bármikor ránéz az ember, és jó kedvre derül, ami nem árt mondjuk egy húzós és nyomasztó munka közben. Nem is lehetne ennél hangulatosabb és fiatalosabb kuckót összehozni az otthoni irodai munkára.

 

 

Minimalista stílusban

Akik szeretik a minimalista stílust alkalmazni a lakásban, nyilvánvalóan a dolgozószobát is ebben a stílusban alakítják ki. Egy nagy, üveglapos íróasztal, egy gurulós konténer, néhány polc és egy stílusos asztali lámpa nagyon feldobja majd a helyiség hangulatát, főleg, ha egy modern, színben passzoló forgószékkel tesszük fel az i-re a pontot a home office kialakításánál. Rendkívül fiatalos és nagyon modern megoldás.

 

 

Sötét falak között

A sötétebb bútorokhoz még passzolhat egy sötét falszín, ahogy ennél az enteriőrnél is látható. Elegendő volt két keskeny, de magas, polcokkal és fiókokkal ellátott szekrény, ahol az iratokat és könyveket tároljuk, valamint egy fiókos szekrényes számítógépasztal kapott még helyet a helyiségben. Nem lett túl nyomasztó az összkép, mert a forgószék és a padlón lévő szőnyeg is világos színű. Rendkívül fiatalos és modern összeállítás kerekedett ki ebből a kombinációból.

 

 

Komoly és modern

Egy kicsit komolyabb, mégis modern és fiatalos ez a dolgozószoba, ahol két szín dominál. A polcokon lévő dísztárgyak, a nem túlzásba vitt zöld szobanövények elhelyezése rendkívül feldobják a hangulatot. Az íróasztalon lévő nagyfejű lámpa pedig egy nagyon stílusos eleme a helyiségnek.

 

 

Vidéki és színes

A színes elemekkel és kiegészítőkkel berendezett helyiség nagyon jó hangulattal tölti el az embert. Egy ilyen dolgozószobában rendkívül jó dolgozni. A fehér szín főként a rózsaszínnel, és sötétebb árnyalataival dominál a helyiségben, az összképet viszont nem rontja a kevés világoskék és világoszöld sem, sőt, igazán fiatalos és hangulatos home office kerekedett belőle.

Az 5 fiatalos dolgozószoba enteriőr után lehet ötletelni, hogy mivel tegyük hangulatosabbá az otthoni környezetet, hogy a munka ne legyen lehangoló és nyomasztó, sőt, szeressünk otthon dolgozni. Csak azért vigyázzunk, hogy ne vigyük túlzásba…


íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

 

Cimkék: dolgozószoba, irodabútor, irodai bútor, modern, modern irodabútor,


Kapcsolódó cikkek

Kreatív irodai térelválasztások

Kreatív irodai térelválasztások

Egyes munkakörök megkövetelik, hogy a többi munkaállomástól elkülönítve működjenek, így érthető az igény a térelválasztásra. Ezt az irodákban kreatív módon is meg tudjuk tenni.
Ombra irodai bútor – Irodabútor az igazán határozottaknak!

Ombra irodai bútor – Irodabútor az igazán határozottaknak!

Egy igazán férfias és modern irodabútorra vágyunk? Megtaláltuk a munkához a társunk! Sötét és világos színben is miénk lehet ez a minimalista terekbe is kiváló irodaberendezés!
VenomMix irodabútor, a magas minőség jelképe

VenomMix irodabútor, a magas minőség jelképe

Fontos, hogy egy irodába a bútorok ne csak mutatósak legyenek, hanem jó minőségűek is, hisz nap mint nap nagy terhelésnek vannak kitéve.
Kwantum irodabútor – Egy hangulatos klasszikus az irodában!

Kwantum irodabútor – Egy hangulatos klasszikus az irodában!

Szeretjük a klasszikus bútorokat, de nem a díszkeretléces, antikolt modellekben gondolkodunk? Válasszuk a Kwantumot, amely kiváló átmenet a modern és a klasszikus között.
Miniatűr kert az irodában

Miniatűr kert az irodában

A kert harmóniát és békességet áraszt. Hozzuk be a természetet irodánkba miniatűr kertek kialakításával. A hatékonyabb munkavégzéshez elengedhetetlen a megnyugtató környezet.

 


 

Bahama irodabútor

Bahama irodabútor

Malibu irodabútor

Malibu irodabútor

Ravenna irodabútor

Ravenna irodabútor

Aramis irodabútor és dolgozószoba

Aramis iroda- és dolgozószoba bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor

Bawaria klasszikus irodai bútor